- Makaleler
- 4
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İ7 3770 3.40 GHz/
RX 580 8gb 128bit/
kingston 8gb ddr3 1333mhz ram
hyperx 4gb ddr3 1333mhz ram
1tb hdd
240gb Hilevel ssd
Aopen Z400 400w power
- Meslek
- Öğrenci
Merhaba ben bugün size bir soru soracağım biz 3 kişilik kendi halimizde dolaşan bir arkadaş gurubuyuz. Mutluyduk ki o gelene kadar guruba 4. kişiyi aldık 4. kişinin adı A kişisi olsun gurubun ilk günlerinde bir sorun yoktu fakat attığımız arkadaşımızın adı ise b kişisi olsun bu b kişisi a kişisi ile fazla takılmaya başladı ve gün içinde bizi görmesse aramazdı yani o kadar biz akşam arkadaşımla a kişisini istemediğimize karar verdik bu bizim arkadaşlığımıza zarar vereceğini düşündük b kişisine akşam DC'den durumu söyledik ve sinirlendi ve çıktı ve ertesi günün sabahı a kişisi yanımıza uğramadı ve ben durumu anladım gidip ne konuştuysak gitmiş söylemiş ve günün akşamı a kişisi WhatsApp gurubundan çıkmış bizde b kişisi artık bizimle gezermi diye test yapalım deyip soğuk davrandık aradan 1 ay geçti ve halimizi birkaç kere sordu ve uyğramadı yanımıza b kişisi ile zaten çoktan samimiyeti kestik sadece denk gelince konuşuyorduk ve bugün akşam şans eseri konu açıldı ve onu istemediğimizi söyledik o da dediki söyleseniz takılmazdım gibi şeyler söyledi fakat mevzunun patlak vermesi bizim ona istemediğimizi söyleyip onun halen takılması sonra arkadaşa yol verdik ve 5 dk sonra a kişisi atarlı şekilde siz kimsiniz niye atıyorsunuz benimle takıldı diye vs dedi bende konuyla onun bir bağlantısı olmadğını farklı biri olsa aynısını yapacağını söyledik ve mevzu bitti gurubumuz dağıldı tek yakın arkadaşım ve ben kaldık ha bir de unuttum b kişisinin bir olayı oldu ve sonrasında araya mesafe koyup bir daha görüşmeyeceğini söyledi ve ertesi gün dolaştı yani 2 ayrı guruba bölündük sizce haklı mıyız? Biz onun ile gezmesine değil konuştuklarımızı anlatmasına takıldık ve sonrasında olanlar oldu sizce durum ne olur?
Son düzenleyen: Moderatör: