bayalpaslan08
Decapat
Gayet normal bir şey.Şirin bir şey değil bu, ürkütücü.
Gayet normal bir şey.Şirin bir şey değil bu, ürkütücü.
Attığım bağlantıyı okudun mu? Kötü biri olduğun için demiyorum, tamamen kendine yazık etmişsin.Gayet normal bir şey.
Ret yeme ihtimali %97.32 ve dalga geçilme kırmızı pakette geliyor. Ki kız buluşmaya gelmez bence. Ama dediğin gibi çocuk merakını giderir, ben yine de gerek yok derim.Baş başa olun ve açıl ona.
Sen bu kızın hiçbir şeyi değilsin. Neden koruyordun? Gelip bana sinirlenme hayal dünyasında yaşamışsın. Platonik lafı kadar sinir bozucu bir şey yok.Onu gizliden gizliye korurdum vs.
Süpersin helal olsun. Sporda acemilik dönemini hızlıca atlatmanı öneririm. Hareket formlarını vesaire öğrenmelisin, bol bol araştır.
Attığım bağlantıyı okudun mu? Kötü biri olduğun için demiyorum, tamamen kendine yazık etmişsin.
Oneitis nedir? Oneitis ne demek? – Erkek Adam
erkekadam.org
Ret yeme ihtimali %97.32 ve dalga geçilme kırmızı pakette geliyor. Ki kız buluşmaya gelmez bence. Ama dediğin gibi çocuk merakını giderir, ben yine de gerek yok derim.
Bu çocuk bu yaz kilosunu verip oyunu bir nebze bile öğrenirse o kızla sevgili olabilir. Ben yine de önermiyorum, daha önceden hiç tanımadığı birini bulması daha hoş olur, her şeyden önce kilo vermeli.
Sen bu kızın hiçbir şeyi değilsin. Neden koruyordun? Gelip bana sinirlenme hayal dünyasında yaşamışsın. Platonik lafı kadar sinir bozucu bir şey yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.