Arkadaşımla Özel Telsiz Sistemi Kurmak

WinstoN 14

Kilopat
Katılım
3 Eylül 2015
Mesajlar
78
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, umarım konu doğru bölgede açılmıştır. Başlıktan da anlaşılabileceği gibi arkadaşımla kendi aramızda bir telsiz sistemi kurmak istiyoruz. Böyle bir şey için donanım ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler, hayırlı bayramlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yani devlet sırrı paylaşmayacağınızı varsayarak söylüyorum, ben üst kattaki arkadaşla ufak telsizler sayesinde iletişim kurabiliyordum şarjları çabuk bitiyordu şimdi kullanmıyoruz da mesafe ne kadar? Ona göre ben de arkadaşlarda yardım edebiliriz.
 
Şu an net hatırlamıyorum ama internette bunun yönetmeliğini bulabilirsiniz. Çıkış gücü ve frekans limitiniz olmak zorunda.

Cihazlara gelince; elektrik ve elektronik bilginiz yoksa, hiç bulaşmayın. Walkie Talkie telsizler ile işinizi görmeye çalışın derim.
 
Tırcıların ve uzun yol arabalarının çoğunda telsiz sistemi kurulu zaten. Devlet yakalarsa vergisini alır aksi halde bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.
 
@M3R4KLI Nasıl yapabileceğimiz hakkında bilgi verebilir misiniz ?
Kusura bakma geç gördüm. Ne yazık ki sana bu konu yardımcı olamayacağım. Depoda çalıştığım süre içerisinde gelen kamyoncu abilerde gördüğümü aktardım size ve bazı yabancı uyruklu hususi otomobillerde gördüklerimi. Mutlaka youtube da konu ile alakalı videolar vardır önemli olan malzemeleri tedarik edecek yeri bulabilmek.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı