Arkadaşın Discord hesabı çalındı

Salkomm

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta olduğu gibi arkadaşım 7-8 ay önce aniden Steam fake gift kodları atıyordu, arkadaşım hesabına 100 haneli bir şifre ekledi ama az önce yine Steam fake gift kodları atmaya başladı. Şu anda durumdan habersiz. Ne yapmalıyım? Sadece hesabına giren kişinin Romanya'lı olduğunu biliyorum. (Arkadaşım Discord'a VPN ile giriyor)

Başlıkta olduğu gibi arkadaşım 7-8 ay önce aniden Steam fake gift kodları atıyordu, arkadaşım hesabına 100 haneli bir şifre ekledi ama az önce yine Steam fake gift kodları atmaya başladı. Şu anda durumdan habersiz. Ne yapmalıyım? Sadece hesabına giren kişinin Romanya'lı olduğunu biliyorum. (arkadaşım Discord'a VPN ile giriyor)

Kart bilgilerini silip hesabı terk etmek ya da direkt silmek eğer giriş yapamıyorsa ve önceden Nitro aldıysa ve kart bilgileri kayıtlı ise kartı kapatsın.

Başlıkta olduğu gibi arkadaşım 7-8 ay önce aniden Steam fake gift kodları atıyordu, arkadaşım hesabına 100 haneli bir şifre ekledi ama az önce yine Steam fake gift kodları atmaya başladı. Şu anda durumdan habersiz. Ne yapmalıyım? Sadece hesabına giren kişinin Romanya'lı olduğunu biliyorum. (Arkadaşım Discord'a VPN ile giriyor)

Sorun arkadaşın bilgisayarda veya telefonda olabilir. 100 haneli şifreyi bulabilecek bir babayiğit tanımıyorum yani. Virüs bulaştırma ihtimali var. Kullandığı VPN bilindik bir VPN değilse o da sıkıntılı olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı