Arkadaşın düğününe gitmemek için bahane önerisi

Hocam ciddi sebeplerden aramız uzun zamandır kötü o yüzden gitmek istemiyorum. O yüzden şu yüzden gelemiyorum demek için diyecek bir şey arıyorum.
İş gezim var, aramız kötü olduğundan dolayı gelmek istemiyorum, toplantım var cart curt gibi bir sürü yalan sıralanabilir ama en makul olanı iş gezisi olabilir.
 
DHocam ciddi sebeplerden aramız uzun zamandır kötü o yüzden gitmek istemiyorum. O yüzden şu yüzden gelemiyorum demek için diyecek bir şey arıyorum.

Gitmezsen ölüm ahiret daha konuşmaz senle en güzel gününde yanında olmazsan zaten evlenip gidiyor daha da göremezsin davet etiyse aran ne kadar kötüyse git orada buzlar açılır ama davet etmediyse aranız kötüyse gitme akışına bırak.
 
Özellikle beni davet etmedi ailelerimiz de çok yakın olduğu için ama davetiye verildi.

Davet etmediyse "hiçbir şey demene gerek yok dersinki davet almadım senden davet almadıysam belli ki gelmemi istemedin bunun için bende gelmedim." gibi bir şey diyebilirsin zira davet etmediği için gitmeme hakkın var.
 
Özellikle beni davet etmedi ailelerimiz de çok yakın olduğu için ama davetiye verildi.
Şahsınıza davet gelmediyse ve aracı olarak ailenizi kullandıysa direkt gitmemek en doğrusu bahane üretmeye gerek yok gibi. Eğer size ulaşamayıp ailenize davetiye bıraktıysa bahane arayabilirsiniz veya aranızı düzeltmek için gidebilirsiniz gibi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı