Arkadaşla oynanabileceğimiz oyun arıyorum

İndirimle GTA 5 alabilirsiniz ama ne zaman indirime gireceğini kestirmek zor. Onun dışında PUBG Steam Team forset 2 önerebilirim indirimle L4D2 Ark vb oyunlar keyifli olur. Ark şu anda Steam'de 16.50TL.

(Arkadaşlar belirtmeyi unutmuşum Epic Games'de 24.5TL'ye iner. Kupon ile beraber.)

Hocam Epic Games'de GTA 5 yok ben kupon ile beraber nasıl alacağım GTA 5'i şu an?
 
Hocam Epic Games'de GTA 5 yok ben kupon ile beraber nasıl alacağım GTA 5'i şu an?

Bazen Epic Games indirimlerle beraber kuponlarda veriyor. Ondan dolayı kupon almak kolaylaşa biliyor.


Demek istediğim şudur hocam; Epic Games hem indirim yapıyor üstünede kupon veriyor bu ikisini birleştirince muazzam fiyatlara muazzam oyunlar oluyor. Ama kupon fiyat sınırıda var. Mesela 250TL'lik bir oyunu kuponla alacaksın ancak kupon limiti 350TL yaani 350TL'lik bir oyunu kupon ile beraber 250TL'ye alabiliyorsun (Bu örnek.) Yaani GTA 5'i kupon ile beraber almak istiyorsanız fiyat sınırlamasını geçmeniz gerek. Peki geçemezseniz napacaksınız? Şöyle söyleyim mesela GTA 5'i sepete attınız gibip bir oyun daha alacaksınız mesela GTA 5+ Assassin's Creed Origins bu 2 oyunun toplam fiyatını 100TL olsun kupon sınırda 50TL olsun böylece iki oyunu indirimli alabileceksiniz. Eğer ki yanlışım varsa düzeltin yardımcı olabilidysem ne mutlu bana.
 
Bazen Epic Games indirimlerle beraber kuponlarda veriyor. Ondan dolayı kupon almak kolaylaşa biliyor.


Demek istediğim şudur hocam; Epic Games hem indirim yapıyor üstünede kupon veriyor bu ikisini birleştirince muazzam fiyatlara muazzam oyunlar oluyor. Ama kupon fiyat sınırıda var. Mesela 250TL'lik bir oyunu kuponla alacaksın ancak kupon limiti 350TL yaani 350TL'lik bir oyunu kupon ile beraber 250TL'ye alabiliyorsun (bu örnek.) Yaani GTA 5'i kupon ile beraber almak istiyorsanız fiyat sınırlamasını geçmeniz gerek. Peki geçemezseniz napacaksınız? Şöyle söyleyim mesela GTA 5'i sepete attınız gibip bir oyun daha alacaksınız mesela GTA 5+ Assassin's Creed Origins bu 2 oyunun toplam fiyatını 100TL olsun kupon sınırda 50TL olsun böylece iki oyunu indirimli alabileceksiniz. Eğer ki yanlışım varsa düzeltin yardımcı olabilidysem ne mutlu bana.

Teşekkür ederim hocam fakat bir sorum var demek istediğim şudur şu an Epic Games'de GTA 5'i 25 30 TL'ye alabilir miyim kupon var mı yoksa kupon kişiye özel mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı