Güzel şakaydı dostum. Şimdi şakayı bırakıp gerçeği söyle lütfen.CS:GO alma önermem çakma bir oyun Zula'dan alıntı onun yerine Zula oyna hem ücretsiz hem Türk oyunu Minecraft Premium ve Story Mode öneririm çpk iyi oyunlardır
Güzel şakaydı dostum. Şimdi şakayı bırakıp gerçeği söyle lütfen.CS:GO alma önermem çakma bir oyun Zula'dan alıntı onun yerine Zula oyna hem ücretsiz hem Türk oyunu Minecraft Premium ve Story Mode öneririm çpk iyi oyunlardır
Ciddi olduğunu düşünmüyorum. Ciddi misin?
Hocam güldürdün gece gece.![]()
Güzel şakaydı dostum. Şimdi şakayı bırakıp gerçeği söyle lütfen.
Bu oyunları oynamana tabi ki burada kimse bir şey demiyor. Lâkin CS:GO'nun Zula'dan alıntı olduğunu söylemen biraz garip kaçıyor.Ciddiyim arkadaşlar ben hep bu oyunları oynuyorum.
Ciddi olduğunu düşünmüyorum. Ciddi misin?Hocam güldürdün gece gece.
Güzel şakaydı dostum. Şimdi şakayı bırakıp gerçeği söyle lütfen.
Ciddiyim arkadaşlar ben hep bu oyunları oynuyorum.
Bu oyunları oynamana tabi ki burada kimse bir şey demiyor. Lâkin CS:GO'nun Zula'dan alıntı olduğunu söylemen biraz garip kaçıyor.
Sana oynadığın oyunlar yüzünden bu tepkiyi vermedik. Zevk meselesi istediğini oyna. Fakat 2012 yılında çıkmış olan CS:GO nasıl olurda 2016 yılında çıkmış olan Zula'nın çakması olur onu anlamadım.
CS GO, Zula'nın çakması ve dünya genelinde yığınla oyuncusu var ama zula hakkını aramıyor öyle miElimde kanıtlar var bu kanıtları sunduğumda ban yedim çünkü herkes türk oyunlarına düşman olmuş. Bana troll diye ban attılar ama asıl ban sebebim gerçekleri söylememdi. Yine ban yememek için tekrar sunmayacağım kanıtlarımı.
Arkadaş ironi yapmış sanırsam, yani umarım öyledir.CS:GO alma önermem çakma bir oyun Zula'dan alıntı onun yerine Zula oyna hem ücretsiz hem Türk oyunu Minecraft Premium ve Story Mode öneririm çpk iyi oyunlardır
Sen cidden csgo alıntı mı dedin çıldırıyorum cidden.CS:GO alma önermem çakma bir oyun Zula'dan alıntı onun yerine Zula oyna hem ücretsiz hem Türk oyunu Minecraft Premium ve Story Mode öneririm çpk iyi oyunlardır
Arkadaş yanlış yazmış. CSGO Zula dan çakma Zula Minecraft tan Minecraft ise Wolfteam çakması. Wolfteam in çakmasını kardeşi ise LoL.Sen cidden csgo alıntı mı dedin çıldırıyorum cidden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.