Arkadaşla oynanabilecek multiplayer oyun tavsiyesi

Ciddi olduğunu düşünmüyorum. Ciddi misin?
Hocam güldürdün gece gece. :)
Güzel şakaydı dostum. Şimdi şakayı bırakıp gerçeği söyle lütfen.

Ciddiyim arkadaşlar ben hep bu oyunları oynuyorum.

Sana oynadığın oyunlar yüzünden bu tepkiyi vermedik. Zevk meselesi istediğini oyna. Fakat 2012 yılında çıkmış olan CS:GO nasıl olurda 2016 yılında çıkmış olan Zula'nın çakması olur onu anlamadım.

Bu oyunları oynamana tabi ki burada kimse bir şey demiyor. Lâkin CS:GO'nun Zula'dan alıntı olduğunu söylemen biraz garip kaçıyor.
Sana oynadığın oyunlar yüzünden bu tepkiyi vermedik. Zevk meselesi istediğini oyna. Fakat 2012 yılında çıkmış olan CS:GO nasıl olurda 2016 yılında çıkmış olan Zula'nın çakması olur onu anlamadım.

Elimde kanıtlar var bu kanıtları sunduğumda ban yedim çünkü herkes türk oyunlarına düşman olmuş. Bana troll diye ban attılar ama asıl ban sebebim gerçekleri söylememdi. Yine ban yememek için tekrar sunmayacağım kanıtlarımı.

Elimde kanıtlar var bu kanıtları sunduğumda ban yedim çünkü herkes türk oyunlarına düşman olmuş. Bana troll diye ban attılar ama asıl ban sebebim gerçekleri söylememdi. Yine ban yememek için tekrar sunmayacağım kanıtlarımı.
CS GO, Zula'nın çakması ve dünya genelinde yığınla oyuncusu var ama zula hakkını aramıyor öyle mi :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı