Steam Arkadaşlar silindi

Şöyle güzelinden bir şifre değiştirme yapın bir daha da Free Steam Card linklerine tıklamayın.
Oradan değil büyük ihtimal. Merak ettim nasıl olta yapmışlar diye gizli sekmeden hiç kullanmadığım tarayıcıdan açtım. Oradan Steam'e bile girmedim. Bence bir yerden virüs yedim ya.

Oradan değil büyük ihtimal. Merak ettim nasıl olta yapmışlar diye gizli sekmeden hiç kullanmadığım tarayıcıdan açtım. Oradan Steam'e bile girmedim. Bence bir yerden virüs yedim ya.
Linkten yemiş olabilirsiniz gizli sekme bir şey değiştirmez.

Yediniz zaten hocam Steam'de böyle bir hata yok direk yok yani biri hesabınıza girip yapmış olmalı.

Yok hocam Instagram, Twitter arka arkaya uyarı vermiş şüpheli girişler diye. Instagram'a girerken şifrenizi değiştirin diye uyarı verdi. Ben bir yerden sağlam bir şey yedim. Ne yapmam lazım şu an? Şifreleri değiştirmek çözüm olmayacak herhalde.

Yok hocam Instagram, Twitter arka arkaya uyarı vermiş şüpheli girişler diye. Instagram'a girerken şifrenizi değiştirin diye uyarı verdi. Ben bir yerden sağlam bir şey yedim. Ne yapmam lazım şu an? Şifreleri değiştirmek çözüm olmayacak herhalde.
Hocam şifreleri değişin. Sonra her programın teker teker desteğine yazın bütün cihazlara tarama yapın.

Hocam neredeyse her sitede çift aşamalı doğrulama telefon doğrulaması e-posta doğrulaması doludur hepsini yapmaya çalışın Google gibi önemli hesaplarınızın çok daha sağlam korumalar mevcut onları yapınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı