Arkadaşlar Sizce Ateist Olayım Mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aklıma Devlet Bahçeli 40 yapar geldi çıldırıyorum

Ya ne kadar boş konuşuyorsun, eğer kanıtlamayacaksan niye buradasın seni bildirsem yeridir. Deliller çürütülebilir demedim hadi çürütebilirseniz çürütün gibi bir şey yazdım.

İnternetten kendine delil çürütücü kanıtlar bulsana burada konu açıyorsun? Zaten bu tür konulardan binlerce açıldı, değişen bir şey de olmadı. Kim neye inanıyorsa öyle devam etti.
Dinin sana güvenilir kaynaklar kullanmanı emretmiyor mu zaten?

Ateist olmamalısın Allah büyüktür islamdan sapma bir imam değilim din adamıda değilim. Her insan müslüman doğar din değiştirmek serbesttir ama cezası çok ağırdır.
Zaten ateist olmayacağım neden anlamıyorsunuz sadece bu delilleri kimsenin çürütemediğini ve çürütebilen varsa çürütebileceğini söylemek amacında yazdım.

Ya ne kadar boş konuşuyorsun, eğer kanıtlamayacaksan niye buradasın seni bildirsem yeridir. Deliller çürütülebilir demedim hadi çürütebilirseniz çürütün gibi bir şey yazdım.
Kendi yazdıklarınızın bile ne olduğunu bilmiyorsunuz, bildirebilirsiniz polemiğe girmeyeceğim, iyi günler, iyi forumlar.

Sayende bende sana ettim. Konu sahibi arkadaş zaten inanmayan arkadaşların neden inanmadığını sorgulamak istiyor. "İnanmıyorsan neden inanmıyorsun?" veya "Neden ateistsin?" diye sormaya çalışıyor aslında. Bunu anlayacağını düşünüyorum.

Kendi yazdıklarınızın bile ne olduğunu bilmiyorsunuz, bildirebilirsiniz polemiğe girmeyeceğim, iyi günler, iyi forumlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…