Arkadaşlar Sizce Ateist Olayım Mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boş konuşmanı önermiyorum, dinim hakkında kuşkum yok sadece bu delilleri nasıl çürüteceğinizi öğrenmek istedim ancak technopat’ın inkârcı tayfası daha bir delili bile çürütemeden konuyu kapat diyor.

Lütfen bu kadar klişe şeyler yazmak için girme konuya.
Gerçekten saçmalıyorsun kafayı dinle bozmuşsun. Boş konuştuğum yok konu bomboş moderatör neden onayladı bilmiyorum ama kapanacak konu büyük ihtimalle. Neyse çekirdek alayım.

Kısa keseceğim ve buradaki hiç kimse ama BAK HİÇ KİMSE senin sorularına cevap olamaz. En doğrusu kitapda(Kuranı Kerim ve diğer kutsal kitaplar) olandır.

Olma niyetindesiniz sanırım, tercih sizin.
Bu konuya uzun uzun cevap yazan olmayacaktır, eğer ateist olma yolunda ilerlemek istiyorsanız forumda benzer konulara bakabilirsiniz.

Delilleri çürütün lütfen ben de bir düşüneyim

Tamam öyle zaten ben de müslümanım ama bu tayfanın delilleri nasıl çürüteceğini merak ettim hiç bir şey diyemediler.
Eğer delillerin çürütülebileceğini düşünüyorsanız zaten kuşkunuz var demektir.

Gerçekten saçmalıyorsun kafayı dinle bozmuşsun. Boş konuştuğum yok konu bomboş moderatör neden onayladı bilmiyorum ama kapanacak konu büyük ihtimalle. Neyse çekirdek alayım.
Bunları yazacağına delilleri çürütsene kardeşim, neden konunun amacı dışında konuşuyorsunuz, bu ban sebebi değil mi?

Bir kere de biz atalım şunları. :D Konu sahibinin Troll olma ihtimali 10 üzerinden kaç? Ben 8 ile açıyorum. :D

Ben 9 derim.
images.jpeg

İnsanlar istediği yaratıcıya veya ilaha inanabilirler aynı şekilde hiç birine inanmama seçenekleri olduğu gibi,akıl sahibi birisi araştırır,okur sadece İslamiyet dini değil Hristiyanlık,Putperestlik,Yahudilik gibi diğer dinlere de bakarak kendi aklına ve içindeki insani duygulara göre kararını verir.Benim gözümde hiç araştırmadan Ateist olan birisinin yaptığı saçmalıkla sadece İslamiyeti bilerek o dini benimseyen insan arasında herhangi bir fark yoktur.İki tarafta yanlış bir düşünce şekliyle hareket ediyor.Ancak hangi dine inanılırsa inanılsın ya da hiç bir dine inanılmasın herhangi bir inanç sistemine sahip olunmasa bile herkes dinini veya inançsızlığını kendi yaşamalı bu konuda özgürdür kimse kalkıp sorgulayamaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı