Arkadaşlar Visual Studio Community/Code kurulur mu?

riseofturkey

Megapat
Makaleler
2
Yer
Antalya/Finike
Daha fazla  
Arkadaşlar ben C dilini öğreniyorum ve bu süreçte de Dev.C++ uygulamasından gayet memnunum. Lakin kendimi daha fazla geliştirmek için Visual Studio community kurdum ve programı ite kaka zorla çalıştırmayı başardım ama 'scanf' yerine 'scanf_s' fonksiyonunu okudu o programdan da vazgeçtim. Sonra gittim Visual Studio Code kurdum. Yazdığım programı ne derleyebildim ne de çalıştırabildim. Arkadaşlar Visual Studio'nun bana garezi ne? Nerede bu 'derle & çalıştır' tuşu Allah aşkına ya?

1635352403539.png

Son düzenleyen: Moderatör:
C için Visual Studio kullanma. GCC ile beraber Visual Studio Code kullan. C++ yazacaksan Visual Studio kullan.
VSCode'da ayar falan çekilip tuş ile yapılıyor ama C yazacak kadar düşüldüyse elle derlemek gerek bence.

CLion'a da bakabilirsin. Hiç kullanmadım ama yapan adamların yaptığı işler ortada.

Söylendiği gibi kaydetmeniz gerek. Ayarlarda otomatik kaydetme var.

Son düzenleme:
Önce kaydetmeniz lazım. Farklı kaydet diyerek mesela. Ondan sonra çalıştır geliyor.

Python'da böyle yapınca çalışıyordu. İlginç.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı