Arkadaşlar yazılıma nasıl başlarım?

Karokan54

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Cpu: Ryzen 7 3700x
Gpu: Asus ROG Strix GeForce RTX 2060 Super Evo
Anakart: ROG CROSSHAIR VIII FORMULA
Ram: Corsair Vengeance RGB PRO 32GB 3600Mhz(4x8)
SSD: Adata XPG Gammix S50 1TB
PSU: Corsair HX1200 1200Watt

Mouse: Razer Deathadder V2Pro,
Klavye: Kemove K68
Meslek
Öğrenci
Evet arkadaşlar, forum üyeleri.

Size şimdi hiçbir yerde olmayan Google ile araştırdığımda onlarca cevabı olmayan forumda da rehberleri vs bulunmayan çok önemli bir soru soracağım. Bu benim için çok önemli, ileride para kazanmak istiyorum fırii lensır olarak. Az kazanmak istemiyorum. Nasıl öğrenebilirim bu işi? Yazılımcı olacağım da.

Hep yaptığınız gibi uzun uzun cevap verirseniz sevinirim. Ay yani hiç görmedim de uzun uzun cevaplarsınız umarım.

(!) Bunu koymayınca ciddiye alan insanlar oluyor.

Son düzenleme:
Dostum şimdi öncelikle bir klavye alıyorsun ondan sonra bir tane de bilgisayar alman lazım çünkü bilgisayardan yazılım yapacağız. Ondan sonra bilgisayarı evine getirip fişe takıyorsun klavyeni bilgisayara bağlıyorsun ve bilgisayarı güç tuşundan çalıştırıyorsun.(Eğer bir sıkıntı yaşarsan belirtebilirsin bu durumda.)Ardından bilgisayarını çalıştırdığında bilgisayarın açılacak ve hemen internete bağlanacaksın. Ama bunun için öncelikle bir internet satın almalısın. Öncelikle seçtiğin bir internet sağlayıcısından internet ve modem satın alıyorsun.(Evine gelip kuruyorlar, dert etme.) Sonrasında internete bağlanıp (Burada internet şifreni vesaire girmen veya kablo bağlaman lazım ona internetten bakarsın.) Hemen arama çubuğuna "Technopat Sosyal" yazıyorsun. Ondan sonra bir forum hesabı oluşturup hemen yazılım kategorisinden programlamaya geliyor ve yaşını belirterek programlama öğrenmek istediğini söylüyorsun, oradaki arkadaşlar sana yardımcı olurlar.

Assembly'den başlayın hocam en kolay dil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı