Arkadaşlara verilen fazla değer

ereneren01

Femtopat
"Dost" dediğim 1 kişi vardı fakat onunla saçma bir konu yüzünden küstük.
Ben barışmak istedim ben haklı olduğum halde kendi barışmak istemedi bazen kendimi barışmak istediğim için ne hallere soktuğum geliyor aklıma, saçımı başımı yolasım geliyor. Ve bu arkadaşlık olayı ilkokuldan beri var, yalnız kalmaya pek alışkın değilim. Ortaokuldan ise şu ana kadar konuştuğum 2 kişi var fakat onlarda pek beni takmıyor. Sorun bende mi sizce onlarda mı? Tüm günümü Zeki Müren ve Müslüm Gürses dinleyerek ve ders çalışarak geçiriyorum. Anlamıyorum kendime soruyorum neden bu kadar değer veriyorsun diye soruyorum kendime ama her zaman aynı duruma düşüyorum anlamıyorum. Bu konuyu sizle konuşmak ve dertleşmek için açtım :)

Bu konumu okur musunuz?

@ereneren01, 27 yaşındayım. O yollardan biz de geçtik, demek istediğim sormadı mı? Umursama, sana gereken ilgiyi göstermiyor mu? Sen de gösterme, ilk adımı atan her zaman karşı taraf olsun. Sen olma.

Ben barışmak istedim ben haklı olduğum halde kendi barışmak istemedi bazen kendimi barışmak istediğim için ne hallere soktuğum geliyor aklıma, saçımı başımı yolasım geliyor. Ve bu arkadaşlık olayı ilkokuldan beri var, yalnız kalmaya pek alışkın değilim. Ortaokuldan ise şu ana kadar konuştuğum 2 kişi var fakat onlarda pek beni takmıyor. Sorun bende mi sizce onlarda mı? Tüm günümü zeki müren ve Müslüm Gürses dinleyerek ve ders çalışarak geçiriyorum. Anlamıyorum kendime soruyorum neden bu kadar değer veriyorsun diye soruyorum kendime ama her zaman aynı duruma düşüyorum anlamıyorum. Bu konuyu sizle konuşmak ve dertleşmek için açtım :)
Onca küfür kalp kırma gibi nedenlerle onlarca arkadaştan ayrıldım yalnız kalmayı kendime biçilmiş kaftan olarak görüyorum arkadaş kitlesini sanalda pek büyütmemek lazım. Tabii okul arkadaşları da biraz ayrı konu biraz kişilik meselesi zaten ömrünce olabilecek has arkadaşların Max 2 kişidir. Fazlası anlaşmazlığa gider bana göre 1 olmalı.

Bence büyüdük cıvık şakalara gelemiyoruz müslüm dinlediğinden anlaşılıyor tabii müslümle zeki müreni beraber dinliyeni az rastlarım. Eğer ki bir arkadaş istiyorsan ona ayak uydurman gerekir tabii hizmetçisi gibi kullanıyorsa arkadaş değilsinizdir.

Hocam çok benzer bir durumu ben de yaşadım. İnsanlara gereğinden fazla değer verince üzülen siz oluyorsunuz maalesef. Ama sevdiğim insana değer vermeden de duramıyorum. Tuhaf gerçekten. Yok bana bu kadar değer veren olsa öpüp başıma koyarım, millet bu değerin üstünde tepinmeyi tercih ediyor.

Ben barışmak istedim ben haklı olduğum halde kendi barışmak istemedi bazen kendimi barışmak istediğim için ne hallere soktuğum geliyor aklıma, saçımı başımı yolasım geliyor. Ve bu arkadaşlık olayı ilkokuldan beri var, yalnız kalmaya pek alışkın değilim. Ortaokuldan ise şu ana kadar konuştuğum 2 kişi var fakat onlarda pek beni takmıyor. Sorun bende mi sizce onlarda mı? Tüm günümü Zeki Müren ve Müslüm Gürses dinleyerek ve ders çalışarak geçiriyorum. Anlamıyorum kendime soruyorum neden bu kadar değer veriyorsun diye soruyorum kendime ama her zaman aynı duruma düşüyorum anlamıyorum. Bu konuyu sizle konuşmak ve dertleşmek için açtım :)

Fazla değer verip her istediğini yapmayacaksın.

Hocam çok benzer bir durumu ben de yaşadım. İnsanlara gereğinden fazla değer verince üzülen siz oluyorsunuz maalesef. Ama sevdiğim insana değer vermeden de duramıyorum. Tuhaf gerçekten. Yok bana bu kadar değer veren olsa öpüp başıma koyarım, millet bu değerin üstünde tepinmeyi tercih ediyor.

Ben de diyorum benim verdiğim değeri bana da versen ne olur?
Ben yeri geldi arkadaşlarımı ailemin önüne koydum.
Ama hiçbiri hak etmiyor ve bu cümleyi kendine öğretmek çok zor.
Takmayın hocam. Verdiğiniz değeri hak etmeyen kişilerle neden görüşürsünüz?

Korkut Koray Yalnızlar Rıhtımı benden tavsiye 🙂

Şimdi dinliyorum hocam :)

@ereneren01, gerçekten her canınız sıkıldığında benim konumu okumanızı tavsiye ederim. Bayağıdır güncel tutuyorum, can sıkıntınızı belki bir miktarda alabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı