tuttttuuw2
Decapat
Daha fazla
Evet, sorunum tam da başlıktaki gibi. Aslında arkadaşım var okuldan olsun eski okulumdan olsun ama bir sorun varki hiçbir yere çağırılmıyorum. Eski okulumdaki arkadaşlarım zaten cagirmiyorlar ikisi buluşuyor hatta daha fazla ama ben yokum aralarında Instagram'dan
Görüyorum bulustuklarini. Yeni okulumda ise çok sevildiğini düşünüyordum herkesle iyi anlaşırım okulda vakit geçiriyorlar benimle komik diyorlar hoşuma gidiyor ama onlarda hiçbir yere çağırmıyorlar bir kere yanlarına gittim sadece. Bir örnek daha verirsem kasım tatilini evde tek başıma geçireceğim çünkü kimse beni cagirmayacak
sorum şu olacak ben sorunlu bir çocuk muyum ya da yalnız olmak iyi midir ne dersiniz?
Görüyorum bulustuklarini. Yeni okulumda ise çok sevildiğini düşünüyordum herkesle iyi anlaşırım okulda vakit geçiriyorlar benimle komik diyorlar hoşuma gidiyor ama onlarda hiçbir yere çağırmıyorlar bir kere yanlarına gittim sadece. Bir örnek daha verirsem kasım tatilini evde tek başıma geçireceğim çünkü kimse beni cagirmayacak