Arkadaşlarımı bir bir kaybediyorum

Bu nasıl bir zihniyet? Bazı insanların totemleri vardır ve bu totemlerini vücut dili ile de sergileyebilirler. Bu simgeyi kullandı diye Hristiyan olmuyor ve allahınıza şirk koşmuş olmuyor.

İroni işareti koymaya gerek bile duymamıştım hocam. Mesajı yazan kişi beğeni attığında patlamıştım bu yorumu hiç beklemiyordum .

Kanki sana birkaç tavsiye vereyim.
1-) sevgili yapma!
2-) diğer arkadaşlarının yediği haltları millete sızdırma.
3-) derslerine çalış anneni mutlu et
4-) tek başına veya sevdiğin, dost dediğin kişilerle dolaş.
4. maddeye dikkat et!

Yarısını okudum. Arkadaşları boşver. Sınavına çalış geç.

Teşekkürler.

Kendinizi ne için değiştirmek istiyorsunuz bu önemli bence. Mesela küfür etmek sizin kendi düşüncenize göre kötü bir davranış ise o zaman bırakmanızda sorun yok fakat sırf arkadaşların rahatsız oluyor diye bırakmak bana saçma geliyor. Arkadaş çevresi için kendini değiştirmek bence saçma. Arkadaş çevrenizi değiştirin daha mutlu olursunuz.

Arkadaş mı? Benimde bir "ARKADAŞ"ım vardı ve analarına selamımı iletirim. Ezik yerine koydular ve zoruma gitti. Tabii şu anda birkaç arkadaşım var ama hepsi gerizekalı insan oldukları icin katlanıyoruz. (Derslere odaklan.)

7. sınıftan sonra girdiğin arkadaş ortamı sana göre olmayabilir. Onlar daha elit ve zengin kesimden oldukları için senin samimiyet anlayışını kabul edemiyor olabilirler. Yapabileceğin en iyi şey seninle aynı kesimden olan insanlardan düzgün olanlarıyla arkadaşlık etmek. Ama sırf arkadaşlık kurmak için beş para etmez insanları hayatına sokma.

Arkadaşlar gelip geçici, takma. Hayatının merkezine kendini koy, milleti gönder gitsin. Seni rahatsız ediyor durum belliki, bence araya mesafe koy ders çalış. TEOG'dan sonra bir daha ortaokul arkadaşlarımı görmedim, tamam belki aram iyiydi onlarla da az buz kavga da etmedik değil. Diyeceğim şu, üzme kendini boş yere, hüznünü ders çalışmak için morale dönüştür, odaklan ve hedefine ulaş, eğer yoksa hedef koy ve hedefin uğruna tüm engelleri kaldır. Hayata sadece "1" kez geliyorsun. Herkese ne olursa olsun sevecen davranıcam ki beni sevsinler dersen sana kimse iyilik meleği demez, aksine maskara der insan diye bakmazlar, ama iyi halinden de yararlanmak, seni kullanmak isterler. Buralarda bir söz var "Als je hem een vinger geeft, neemt hij de hele hand.", parmağını verirsen tüm elini alırlar demek. İyi insana iyi davranacaksın, kötüyü de görmezden geleceksin. Kendine iyi bak, takma bunları seni ne mutlu ediyorsa o yoldan git, hayat kısa bu yüzden dolu dolu yaşa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…