Arkadaşlarımla küsüm

Dostum selamlar. Çok önceden yaşanmış bir arkadaş grubu kavgasını anlatayım sana ona göre anla ne anlatmak istediğimi.
Orta kaç hatırlamıyorum. Çok müthiş bir arkadaş grubumuz vardı. Okulda ismimiz çıkmıştı öyle diyeyim. Neyse biz takılıyoruz her gün. Ve tesadüfen hepimizin evleri yakın. Böyle hep buluşuyoruz fln bilmem ne. Hacım gruptan 1-2 kişi aynı kıza aşık olmuş. Bunlar birbirlerine söylemiş işte ve kavga olmuş. Bunun haberi bize geldi. Barıştırmaya çalıştık bilmem ne düzeldi araları. 1-2 ay böyle gitti. Bu olaylardan haberdar olan biri olayları kıza uçurmuş. Kız bir buna sevdiğini söylüyor bir de diğerine. En son ikisi de çaktı olayı ama yediremediler. Bu sefer çok büyük bir kavga yaşandı. Kız da en son ikiniz de maymunsunuz gibi bişey demiş ve bundan sonra ikisi konuşmamaya başladı. Barıştırmaya çalıştık olmadı. Yavaş yavaş herkes gitti. 3-4 ay sonra herkes barıştı ama farklı bir mevzudan dolayı kavga oldu. Herkes bölündü. Şu an birbirimizden haberimiz bile yok.

Hâlâ aynı, bir ara yüz yüze geldik biriyle ama konuşmayalım dedi. Hayatım, seçimlerim dolayısıyla çok kötü ilerliyor. Arada geliyorlar aklıma ama 2-3 aylık bir arkadaş grubu neden 2 senedir kafamda anlamıyorum. Hiçbirimiz şuanki bizi tanımıyor. Değiştik diye düşünüyorum. Aktif görmüyoruz birbirimizi. Grup toplanmaz bu saatten sonra. Mesajını yeni gördüm uzun süredir girmiyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı