Arkadaşlarla oynarken konsoldan açılan hileden ban yenir mi?

Olum adam arkadaslarıyla oynamıs tamam hileye karsısında arkadasına saka yapmak istemistir belki nereden bileceksin veya test etmek istemislerdir

Bakın madem anlamıyorsunuz yazayım. Parantez içinde ünlem; ironi geçmek, dalga geçmek, şakaya vurmak, alaya almak anlamlarına gelir. Örneğin; "ne kadar da haklısın, helal olsun(!)"

Son düzenleme:
Bakın madem anlamıyorsunuz yazayım. Parantez içinde ünlem; ironi geçmek, dalga geçmek, şakaya vurmak, alaya almak anlamlarına gelir. Örneğin; ''Ne kadar da haklısın, helal olsun(!)''
Hocam niye uğraştınız ki? Raporlayın yazım yanlışından, geçin. Ben takmıyorum bile.

Keşke açıklamada Cs yazsaydın, ben başlığa bakında Oyun konsolu sandım, açıklamayı okuyunca cs de yazmıyor. Cs harici bir oyun ise yine açıklayıcı bir konu olmamış.

Yaşayabileceğiniz tek VAC; arkadaşınız bu durumu farkettiği zaman size fiziksel bir güç uygular ise, o anda duyulacak VAC sesidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…