Bakın madem anlamıyorsunuz yazayım. Parantez içinde ünlem; ironi geçmek, dalga geçmek, şakaya vurmak, alaya almak anlamlarına gelir. Örneğin; "ne kadar da haklısın, helal olsun(!)"
Bakın madem anlamıyorsunuz yazayım. Parantez içinde ünlem; ironi geçmek, dalga geçmek, şakaya vurmak, alaya almak anlamlarına gelir. Örneğin; ''Ne kadar da haklısın, helal olsun(!)''
Hocam gördükçe sinirleniyorum. Noktalama işaretlerini veya ekleri ayırmayı bilmiyorsanız bile cümleye büyük harfle başlayın. Cahilliğin sınırı da bir yere kadar.
Hocam gördükçe sinirleniyorum. Noktalama işaretlerini veya ekleri ayırmayı bilmiyorsanız bile cümleye büyük harfle başlayın. Cahilliğin sınırı da bir yere kadar.
Keşke açıklamada Cs yazsaydın, ben başlığa bakında Oyun konsolu sandım, açıklamayı okuyunca cs de yazmıyor. Cs harici bir oyun ise yine açıklayıcı bir konu olmamış.
Keşke açıklamada Cs yazsaydın, ben başlığa bakında Oyun konsolu sandım, açıklamayı okuyunca cs de yazmıyor. Cs harici bir oyun ise yine açıklayıcı bir konu olmamış.