Arkadaşlar merhaba. Ben kendi arkadaşlarımla beraber uzaktan GTA SA oynamak istiyorum, MTA sa falan değil, sadece biz olacağız. Kendi aramizda takilacağız.
Arkadaşlar merhaba. Ben kendi arkadaşlarımla beraber uzaktan GTA SA oynamak istiyorum, MTA sa falan değil, sadece biz olacağız. Kendi aramizda takilacağız.
MTA'nın en boş sunucusuna girin işte yoksa yapabileceğiniz bir durum yok. Kendi sunucunuzu açabilir misiniz MTA da bilmiyorum ama o da bir çözüm olabilir.
MTA'nın en boş sunucusuna girin işte yoksa yapabileceğiniz bir durum yok. Kendi sunucunuzu açabilir misiniz MTA da bilmiyorum ama o da bir çözüm olabilir.
Her iki bilgisayara radmin VPN programını indirin ve aynı ağ kurup aynı ağa bağlanın bağlandıktan sonra aynı internette olmuş olursunuz bu sayede istediğiniz herhangi bir oyunu LAN üzerinden oynayabilirsiniz.
Örneğin GTA oynamak istiyorsanız biriniz MTA da server kurar LAN şeklinde diğer kişiye otomatikmen gözükür.