Delilm
Hectopat
Daha fazla
Lise 3'e giden bir öğrenciyim. 1 yıldır tanıdığım iki tane arkadaşım var. Ben, bu iki arkadaş ve 6 yıllık en yakın arkadaşım hep beraber takılıyoruz. Ben bu iki arkadaşın bazı hareketlerine çok sinir ve gıcık olmaya başladım. Yapma dediğim şeyleri sürekli inatla yapıyorlar. Burada belirtmek istemediğim hoşuma gitmeyen hareketleri de var. Bu durumu onları tanıdığım zamandan beri yapıyorlar ama zaman geçtikçe katlanarak arttı. Bu kararı vermeden önce düzgünce konuşmaya çalıştım fakat uzlaşmak yerine hep yüksek sesli tepkiler vererek ve dediklerimi reddederek konuyu kendileri haklı olacak şekilde bitirdiler. İlk zamanlarda tahammülüm vardı ama şu an kalmadı. Eskiden olsa daha fazla tahammül ederdim ama insanlarla uğraşmak çok yoruyor. 6 yıllık yakın arkadaşımla hiçbir problemim yok. Bu durumu ona anlattım ve bana hak verdi. Biz dörtlü şekilde okula gider geliriz ve hep beraber oluruz. Bu iki arkadaştan biriyle aynı spor salonuna gidiyorum. Güzelce onlarla konuşmayı kesmek istediğimi, kendimce sebeplerim olduğunu söylemeyi düşünüyorum. Sebebinin ne olduğunu sorarlarsa söylememekte ısrarcı olacağım çünkü yine aynı tepkiyi vererek durumu ve sesimi bastıracaklar. Onlarsız olacağım için üzülmüyorum bu arada. O konuda sorunum yok yani. Sizin verebileceğiniz bir tavsiyeniz var mı?