WolreaG
Kilopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Küçükken asosyal birisiydim ve arkadaşa gerek duymazdım. Lisede zaten herkes yaşıtın keyifli oluyordu eve gelince oyun oynuyordum. Bazen arkadaslarla okuldan sonra döner yemeye gidiyorduk ama ben davet edilen değil, bende geliyorum diyen kisiydim. Hayat yüzüme gülmedi bu konuda. Lise bitince anladım ki arkadaşım dediğim kişiler aslında ayni sırada oturduğum icin konuştuğum kişilermiş. 1 tane arkadaşım kaldi onunla da cok konuşmuyoruz benim ekonomik durumum iyi olmadigi icin disari çıkmıyorum ve aksine yasadigim ilçeden cok uzak bir ilçeye geldim çalışmaya ve kimseyi tanımıyorum, herkes yabancı oldugu icin 19 yaşındayım uğraşamam deyip sosyalleşmeye çalışmıyorum ki bilmiyorum da sosyalleşmeyi. Ben gunde gelen 2-3 müşteriye çay veren bir çırağım. Arkadaşım olmayınca ve 8 ayda ev-iş döngüsünde olunca psikoloji kalmadı. Hayat standart degil bazen mesai kalıyordum bazen dışarıdan yemek söylüyordum farklı oluyordu bunlarda ama gerçekten sosyallik olsun dert anlatma olsun yokum. İçimdekileri içime ata ata artık vücuduma yansıyor. Ağrı, sırtımda çıkan sivilceler, sabrımın azalması, mutsuzluk ve mutsuzluğum üst seviyelerde insanlari rahatsız ediyor.
Son düzenleyen: Moderatör: