Arkadaşsızlık urumu

WolreaG

Kilopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Küçükken asosyal birisiydim ve arkadaşa gerek duymazdım. Lisede zaten herkes yaşıtın keyifli oluyordu eve gelince oyun oynuyordum. Bazen arkadaslarla okuldan sonra döner yemeye gidiyorduk ama ben davet edilen değil, bende geliyorum diyen kisiydim. Hayat yüzüme gülmedi bu konuda. Lise bitince anladım ki arkadaşım dediğim kişiler aslında ayni sırada oturduğum icin konuştuğum kişilermiş. 1 tane arkadaşım kaldi onunla da cok konuşmuyoruz benim ekonomik durumum iyi olmadigi icin disari çıkmıyorum ve aksine yasadigim ilçeden cok uzak bir ilçeye geldim çalışmaya ve kimseyi tanımıyorum, herkes yabancı oldugu icin 19 yaşındayım uğraşamam deyip sosyalleşmeye çalışmıyorum ki bilmiyorum da sosyalleşmeyi. Ben gunde gelen 2-3 müşteriye çay veren bir çırağım. Arkadaşım olmayınca ve 8 ayda ev-iş döngüsünde olunca psikoloji kalmadı. Hayat standart degil bazen mesai kalıyordum bazen dışarıdan yemek söylüyordum farklı oluyordu bunlarda ama gerçekten sosyallik olsun dert anlatma olsun yokum. İçimdekileri içime ata ata artık vücuduma yansıyor. Ağrı, sırtımda çıkan sivilceler, sabrımın azalması, mutsuzluk ve mutsuzluğum üst seviyelerde insanlari rahatsız ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öncelikle inşAllah bu durumu atlatır ve güzel insanlar ile güzel ilişkiler kurar mutlu olursunuz. Benim merak ettiğim şey günde 2 3 çay dağıtma işi için neden yaşadığınız ilçeden çok uzak bir ilçeye gittiniz, mantıklı mı geldi size. Bana burdan hiç mantıklı gelmedi de.

Kaliteli yalnızlık, sahte kalabalıktan daha iyidir. Bilgisayarla iyi vakit geçirmeye bak.
Insan arkadas istiyor, isten sonra gezmek istiyor. Bilgisayarım maalesef yanımda degil artik.
Hocam öncelikle inşAllah bu durumu atlatır ve güzel insanlar ile güzel ilişkiler kurar mutlu olursunuz. Benim merak ettiğim şey günde 2 3 çay dağıtma işi için neden yaşadığınız ilçeden çok uzak bir ilçeye gittiniz, mantıklı mı geldi size. Bana burdan hiç mantıklı gelmedi de.
Hocam meslek öğreniyorum ama çirak oldugum için müşterilerle tek muhatap olma şeyim çay mi kahve mi demek oluyor. İnşallah düzelirim yoksa kötü yollara gireceğim..

Hocam meslek öğreniyorum ama çirak oldugum için müşterilerle tek muhatap olma şeyim çay mi kahve mi demek oluyor. İnşallah düzelirim yoksa kötü yollara gireceğim..
Anladım hocam, kötü düşünmeyin her şerde bir hayır vardır. Her zorluğun ardından bir kolaylık da vardır belki bu zor günlerin ardından bir kapı açılır. Belki müşteriler ile biraz iletişim kurmayı deneyebilirsiniz, tabii bunlar yavaş yavaş olacak şeyler. Farklı aktiviteler deneyebilirsiniz, şuan durumunuzu tam bilmediğim için çok bir şey de öneremiyorum. Bir de 8 aydır hala çay dağıtıyorsanız sıkıntı gerçekten, bu sorunu da çözmek lazım.

Insan arkadas istiyor, isten sonra gezmek istiyor. Bilgisayarım maalesef yanımda degil artik.

Hocam meslek öğreniyorum ama çirak oldugum için müşterilerle tek muhatap olma şeyim çay mi kahve mi demek oluyor. İnşallah düzelirim yoksa kötü yollara gireceğim.

Kendine yeni hobiler yeni alışkanlıklar edinebilirsin madem arkadaşın yok veya edinecek imkanın yok bilemiyorum artık bir şekilde içindeki boşluğu bir şeyler yaparak doldurmalısın illaki bir şeylere ilgin vardır keşfet araştır yeni şeyler öğren uçsuz bucaksız bir dünya sonsuz imkan var her şey sana bağlı. Kolay olmadığını biliyorum ama kendine asosyal damgası vurmaktan vazgeç ve yavaş yavaş bu durumu tersine döndürmeye çalış elinden geldiği kadar. Asosyalim deyip köşene çekilmeye devam edersen hep böyle kalırsın hayatın boyunca kimse seni senden daha çok önemsemeyecek sana değer vermeyecek düştüğünde senin elinden tutup kaldırmayacak bunların hepsini kendi başına yapmayı öğrenmelisin sen kendine değer verirsen istemesen bile diğer insanlarda sana değer vermeye başlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı