İşlemci de 2 aylık 8320 var 320 tl'ye. Sorun değil dersen bir bak. 100 tl fark var. Yok ben sıfır istiyorum dersen de başka sitelerden Vatan'dan 20-25 tl daha ucuza satılıyor. Nasılsa kendin montaj yapacaksın bence hepsini Vatan'dan alma. http://forum.donanimhaber.com/m_85467435/tm.htm
Kasayı Haf 932 alma.Hem eski nesil hem de çok sorunlu ve ağır bir kasa olduğunu duymuştum. Parmak izi de bırakıyormuş. Üstelik pahalı. Assassin i araştır uygunsa onu al. 45 tl fark az değil gerek yok bunu da yaparsan yaklaşık 115 tl tasarruf oluyor ister soğutucu takarsın ister ekran kartına yatırırsın sen bilirsin. Hatta bana kalırsa o işlemci yerine 6300 al. Onda ısınma problemi pek yokmuş stok fanla da götürür seni.Yine vatan dan daha ucuza satılıyor.Kargo dahil 290 tl burada 20 tl fark eder 8320 ile arasında 110 tl fark var İncehesap'ta onu da ekle etti mi sana 225 tl. Biraz daha araştırırsam gtx 780 takabilirsin valla.
Eğer %30 indirimi yakalarsan işlemcileri Vatan'dan alabilirsin aşağı yukarı 10 tl lik fark oluyor ama hepsi tek yerden olmuş olur en azından. Ama ramleri kesin üstte verdiğim yerden al %30 indirimli bile o fiyata bulamazsın.
Önerdiklerimin çoğu sıfır ve garantili zaten... Sıfır olmayanlarda garantili zaten ki seçim ona kalmış. Ama Patriot ramler(sıfır,açılmamış) ile kasa kesin alınmalı bence.
%30 indirimli fiyatları aldım ve toplamda 2429 TL tuttu, 100 lira daha arttırırsanız doğrudan 8GB ram alabilirsiniz yoksa şimdilik 4GB yeterli olacaktır.
%30 indirimli fiyatları aldım ve toplamda 2429 TL tuttu, 100 lira daha arttırırsanız doğrudan 8GB ram alabilirsiniz yoksa şimdilik 4GB yeterli olacaktır.
GTX780 için sistemi bu kadar kısmaya değecek mi? Bence, GTX780 de alınsa yeni modeller çıkınca yine değiştirmek istenecek kartlar. Pekte fazla masraf yapmaya gerek yok gibi?
GTX770 yeterli olacaktır elbette ama ben sadece en iyisini almanızı istedim. Sonuçta bu iki ekran kartı arasında tek fark oyun içi FPS'lerden ibaret değil, biri GK104 diğeri ise GK110 grafik işlemcisini kullanıyor, her şeyi farklı bu iki kartın.
GTX770 yeterli olacaktır elbette ama ben sadece en iyisini almanızı istedim. Sonuçta bu iki ekran kartı arasında tek fark oyun içi FPS'lerden ibaret değil, biri GK104 diğeri ise GK110 grafik işlemcisini kullanıyor, her şeyi farklı bu iki kartın.
Katılıyorum gtx 770 al ve msı al hem 100 tl kazancın olur ve araların da performans farkı çok az var. Mesela asus modeli 50 derece ise msı modeli 51 derece gibi buda önemli bi özellik değil. Ancak yinede karar senin 100 tl ucuz almak varken, 100 tl fazla vermek, bana biraz koyardı doğrusu.