Arkham, Sistem Topluyor !!

Alacağım sistem % 90 itibari ile buna benzeyecek. Buradan sadece birkaç parça değişikliği yapıldı mı tamamdır. Mesela ekran kartı Asus DCU 2 yapmak gibi :) Onun dışında genel iskelet bu olsun sistemin. Belki SSD alabilirim. 200-250 arasında var ise önerileril alalım. Çok acil mi SSD, hemen ilk Windows kurulumunu ona mı yapalım?

Corsair 300R+600W 80Plus alacağım, GTX770 için fazlasıyla yeter dendi. Ayrıca, ekran kartı için ise GTX780 almayı düşünmüyorum zira bu sefer sistemi baya kısmak zorunda kalıyoruz. Şuan, GTX760 ile tüm oyunlar Ultra oynanırken GTX780 biraz ego tatmin etmek geldi bana açıkçası. GTX770 en kötü 2 sene Ultra yetecektir. Zaten sonra yeni ekran kart modelleri çıkınca onları da almak isteyecek bünye şimdiden fazla para harcamayalım sanki GTX770 çok ucuzmuş gibi ;)

Yani sonuçta GTX770 bu, tabi güzel işler çıkaracaktır :) Ben asıl anakart olarak, ASUS M5A97 almakta şüpheliyim... EVO modeli güzel ama bu R2.0 olan sata girişleri falan sıkıntı yani açıkta bırakmışlar.

- - - Güncellendi - - -

Mesela, bu MSI 990FXA-GD65;

034.jpg

Bu ise, ASUS M5A97 R2.0;

videocards-104.jpg

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı