Arkham, Sistem Topluyor !!

Ben 770'den memnunum. Ama tabi 780 almakta var. İşi biraz daha ileri götürüp 780Ti almakta var yani

Revoland arkadaşımız bütçe dahilinde çok güzel sistem toplamış gerçekten, o bütçeyle alınabilecek en iyi performans sistemini birleştirmiş. Haluk hocam belki bana kızar ama lakin işlemci en kötü Intel i5-4670 olması lazım bir gtx780 için. Neden derseniz ben FPS oyunları oynayan birisi olarak 1080p de ve akıcı bir fps elde edemedikten sonra zevk almıyorum, kart genede hakkını verecek ama fazla patlamalı çatlamalı yerlerde FPS dibe vuracak. Ama genede bir gtx770 den daha fazla performans vereceği kesin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ya arkadaşım hala anlatamadık sizlere oyunlarda işlemcinin katkısı yok denecek kadar az diye. 8350 ile 6300'ı karşılaştır bi testlere bak. Arada 1-2 FPS fark var. Eğer sen simülasyon oynamıyorsan, render yapmıyorsan FX 6300 yetecektir ve artacaktır. Ne render alacağım dersen bütçe dahilinde 8350'ye çıkılabilir ve 8350'nin FX serisindeki render performasına OC edilmiş revizyonu olan 9370 gibi modelleri saymazsak eline AMD tarafında kimse su dökemez.

+ SSD olsun artık

%35 indirim mi olacak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…