Arkham, Sistem Topluyor !!

Hacım kafa karıştıracak bir şey yok.
Her iki markada kalite MSI garantide biraz sıkıntılı pintilik yapıyor, Asus garantide eli bol diyor.
Sana kolundan tutup vatana götürecek biri lazım o yok sen ondan böyle kararsızsın.

Ben zaten özelden belirtmiştim arkadaşa OC gibi şeyler yapmayacak birisinin anakart konusunda çok ince seçim yapmasına gerek yok, şunun Yongası bundan daha yeni, falan filan bunlar günlük kullanımda insanın işine yaramayan şeyler.

Bir de iki anakart tamamen farklı kategoride anakartlar olsa hadi neyse diyeceğim, ama biri diğerinden en fazla ne kadar iyi olabilir ki ikisi de aynı seviyede anakartlar.

Msi'de bildiğim kadarıyla otomatik Overclock varmış. Yani Bios'a girip bir tane ayarı kapatıp açmayla 1.0 ghz civarı O.C yapıyor ki bu 1 yıl daha uzun kullanamana yarayabilir. Öyle voltaj yükseltme filan gibi şeyler yok. İşlemciye de bir zarar vereceğini sanmıyorum bence fazla performans göz çıkarmaz. Eğer dediğim gibi ise bence Msi al. Ama yoksa Asus al.

Recep abi GTX 770'i çıkarın SSD koyun (Örnek) diyor, ben Recep abinin yanında sönük kalırım ama yine de sen bilirsin...

- - - Güncellendi - - -

Ben olsam M5A97 alır, gerisine karışmazdım, tabi piyasada başka f/p ürünü varsa önerin, MSI anakart için 280 TL'ye çıkmaya gerek yok... ASUS kendini kanıtlamış bir kalitedir...

Beyler galiba ASUS M5A97 alacağım zira bütçeyi fazla zorlamanın alemi yok. ASUS garanti olayı falan da iyi diyorlar, işimizi görsün yeter işte sonuçta oyunlarda ayarları anakart sayesinde yükseltmiyoruz

Dostum yazıları okudum. Bence en mantıklısı Mert 'RevoLand' Ercan arkadaşımızın ilk sayfada toplamış olduğu 2.sistem. Hatta işlemciyi 8320 yapabilirsen daha iyi bile olabilir. Ama bence en iyisi Amd zaten. Bütçen düşükte ama biraz bekle. Ekran kartının özel soğutmalısı çıksın. Sevgiler saygılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…