Başlıkta belirttiğim gibi Arma 3 Play butonuna tıkladığımda veya serverlere bağlanmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Hatayı da resimli bir şekilde belirttim.
Not: DirectX güncel , Visual C++ 2013 kurulu kaldırıp tekrar yükledim.
Oyunun orjinal ise, Steam'den oyuna sağ tıklayıp özellikler seçeneğine tıklayın. Ardından açılan ekranda "Yerel Dosyalar" kısmını seçin. Ve "Oyun Dosyalarının Doğruluğunu Bütünle" seçeğine tıklayın.
Oyunun orjinal ise, Steam'den oyuna sağ tıklayıp özellikler seçeneğine tıklayın. Ardından açılan ekranda "Yerel Dosyalar" kısmını seçin. Ve "Oyun Dosyalarının Doğruluğunu Bütünle" seçeğine tıklayın.
Ekran kartım AMD Radeon HD 6800 Series
Sürücü sürümü 14.501.1003.0 olarak yazıyor.
Oyunu direkt olarak arma3_64.exe (multiplayer , serverler ) üzerinden başlattığımda 0xc000007b hatası veriyor arma.exe'den (singleplayer) başlattığımda oyuna girdi. Multiplayer olarak oyuna girmeden hata verdiği için processmonitor ile rapor paylaşamadım. Directx'i indirip kurulumu tamamladım fakat kütüphaneleri kurmaya çalıştığımda gösterdiğim hatayı aldım.
Fakat 2015 sürümü bilgisayarımda kurulu değil başka yapabileceğim herhangi bir çözüm yolu var mıdır ?