ARMA 3 0xc00007b - STATUS INVALID IMAGE FORMAT

Melih DURAN

Kilopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi Arma 3 Play butonuna tıkladığımda veya serverlere bağlanmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Hatayı da resimli bir şekilde belirttim. :)

Not: DirectX güncel , Visual C++ 2013 kurulu kaldırıp tekrar yükledim.

ARMA 3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan yazabilirsiniz.

Recep abi öncelikle kusura bakma aktif olarak kullanamadım bilgisayarı son 1 haftadır

ID:393 868 502
Şifre:5569

Online olduğunuz bir zaman buradan beni haberdar edebilirseniz sevinirim sürekli kontrol ediyor olucam :D

@Recep Baltaş

Recep abi öncelikle kusura bakma aktif olarak kullanamadım bilgisayarı son 1 haftadır

ID:393 868 502
Şifre:5569

Online olduğunuz bir zaman buradan beni haberdar edebilirseniz sevinirim sürekli kontrol ediyor olucam :D

@Recep Baltaş

Recep abi 2 gündür cevap bekliyorum :/

@Recep Baltaş spamlamak istemiyorum ama sorunum hala devam ediyor teamwiewer üzerinden bağlanabileceğinizi söylemiştiniz :/

Abi yine olmadı bu kez kaçırmamak için telefon yükledim uygulamanızı ama bildirim vermedi :/

Başka herhangi bir yol ile sorunu halletme şansımız var mı veya müsait oldabileceğiniz bir günü önceden söyleme şansınız var mı ? Ben elimden geldiğince sıkı takip etmeye çalışıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı