ARMA 3 askeri roleplay sunucuları

• Konuyu başlatan Xed
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 6.855

Xed

Hectopat
Arma 3 Türk veya yabancı server fark etmez, bir askeri roleplay veya askeri bir modda takım kurarak oynamak istiyoruz. Fakat server bulamadık veya arayacağımız serveri bilmiyoruz. Yardımcı olabilecek bilgili bir arkadaş var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun askeri bir oyun zaten, 100 sunucunun en az 95'i askeri temaya sahiptir. Arma 3'ün resmi sunucularına göz atabilirsiniz, daha az kişiyle daha gerçekçi bir deneyim yaşatır. Roleplay için de Türk sunucularını değil de, dil biliyorsanız yalnızca İngilizce dile izin veren sunucuları tercih edin derim. Alman sunucuları kanımca hepsinden iyi, ki genellikle ben de bu tür sunucularda zaman geçiriyorum.

Sunucu bulamamış olmanız bana garip geldi, onlarca farklı eklentilere sahip pek çok sunucu var. Girmeden önce "Mission" kısmındaki açıklamayı okumayı unutmayın; size göre olup olmadığı konusunda bilgi verir.

Oyun askeri bir oyun zaten, 100 sunucunun en az 95'i askeri temaya sahiptir. Arma 3'ün resmi sunucularına göz atabilirsiniz, daha az kişiyle daha gerçekçi bir deneyim yaşatır. Roleplay için de Türk sunucularını değil de, dil biliyorsanız yalnızca İngilizce dile izin veren sunucuları tercih edin derim. Alman sunucuları kanımca hepsinden iyi, ki genellikle ben de bu tür sunucularda zaman geçiriyorum.

Sunucu bulamamış olmanız bana garip geldi, onlarca farklı eklentilere sahip pek çok sunucu var. Girmeden önce "Mission" kısmındaki açıklamayı okumayı unutmayın; size göre olup olmadığı konusunda bilgi verir.
Teşekkür ederim yabancı serverlara bakıyorum şu anda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı