Arma 3 FPS Sorunu

lerumma

Kilopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Arma 3 ve DayZ aldım. Fakat oyunun lanet optimizasyonu yüzünden ayarları EN yükseğe yada EN düşüğe alsamada fps sürekli 15-25 arası geziyor. Ekran kartım : R9 280 RoG Strix. Singleplayer oynadığım zaman FPS 30'un altına inmiyor. Peki bu FPS'i MultiPlayer için nasıl arttırabilirim ?

Bende ne zamandır bu sorunla cebelleşiyorum. Hala çözümünü bulabilmiş değilim. Oyun yapımcılarına bağlı ne zaman oyunu güzel optimize ederler o zaman yüksek fps alırız.

Ah be Bohemia ne optimizasyon sorunun varmış senin. Üşengeçlermi yoksa sorunu çözemiyolarmı anlamadım.

Bu gereksiz kasmalar yüzünden bilgisayardan soğudum artık. Bohemia biraz şu oyunlarını düzeltmek için uğraşsa bu sorunları yaşamıyacağız ama uğraşmıyor işte.

@Yusuf Yıldız @lerumma
İşlemciden dolayı... Bu oyunun Amd ile hiç arası yok. AMD işlemcilerin çekirdeklerini kullanamıyor. Bende de FX 6300 vardı, dediğin gibi ultrada da low da da 25 fps civarı dolaşırdım.
Zaten bir oyunda ultra ve low ayarlarda değişim olmuyorsa ilk önce işlemciye bakmak gerek. FX 6300 bence en iyi f/p işlemcilerden birisiama Bohemia sağolsun böyle optimizasyon özürlü bir iş çıkardı.
Ben Arma 3'ü her gün multiplayer oynadığım için dayanamadım i5-4440 aldım.
Bu güne kadar 35 fps görmeyen oyun ortalama 40 fps veriyor...
Önceden çatışma alanlarında15-18 fps anca alırdım...
Benim birlikte oynadığım klanda Amd işlemcisi olan 4 kişi de Intel'e döndü sırf Arma yüzünden...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı