Arma 3 gibi oyun önerisi

Battlefield serisi olabilir özellikle 1 ve hoşuma gitmişti. Call of Duty serisi var bir de.
Bunlar kadar iyi olmasa da bence verdun oyunu da iyi.

Bu arada arma nasıldı? Kütüphane var ama bir türlü baslayamadim. Önerir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
"Company of Heroes 2", "Verdun", "Battlefield 1", tavsiye ettiğim oyunlardan. "Squad" da "Arma 3" gibi bir oyun fakat henüz almadım, almak istiyorum. Ben de oyun arıyorum bunlar gibi falan. Bulamadım bir türlü. Sanki oynayacak oyun kalmamış gibi hissediyorum. Steam'e giriyorum, çok satanlara bakıyorum hepsi çöp. Bilgisayar toplamadan evvel inanılmaz bir oyun heyecanı vardı bende. Şimdiyse geçenlerde "Red Dead Redemption 2" aldım ve yalnızca 5 saat oynamışım. Bundan 2-3 sene önce almış olsaydım kimse beni bilgisayar başından kaldıramazdı. Belki de yaşlandım, bilmiyorum ki. Orta okulda arkadaşlarıyla okuldan kaçıp "Metin 2" oynamaya giden kişi şimdi "Red Dead Redemption 2"yi beğenmiyor. Hayat gerçekten tuhaf...
Battlefield serisi olabilir özellikle 1 vee hoşuma gitmişti. Call of duyt serisi var bir de.
Bunlar kadar iyi olmasa da bence verdun oyunu da iyi.

Bu arada arma nasıldı kütüphane var ama bir türlü baslayamadim önerir misin?

"Arma 3"te 1000 saatim var. Bence gerçekten değerli bir oyun. İster çok oyunculu ister tek oyunculu olsun, savaşı oynamak değil yaşamak istiyorsan "Arma 3" tam sana göre. Sırf oturma pozisyonunun bile birden fazla seçeneği var öyle düşün ("CTRL+s" ve "CTRL+W"). Ancak sana tavsiyem eğer "Arma 3" alırsan Steam'den al. Çünkü Steam Workshop'ta inanılmaz içerikler, modlar, senaryolar vs. var. Zaten oyununun modsuz çok tadı yok. Yani var ama ben açıkçası 1000 saatimi modlara borçluyum. Modsuz bir yere kadar seni götürüyor. Ondan sonra bıkkınlık gelebiliyor işte tam bu noktada modlar devreye giriyor. Aksiyondan ziyade daha çok simülasyon tarzı bir oyun. Mesela "Battlefield" serisindeki gibi ya da "Call of Duty" serisindeki gibi atik hareketler, görsel efektler, patlamalar, taramalar çok bekleme. İllaki var tabii ancak daha oturaklı diyebilirim.

Son düzenleme:
MErhaba, Hayatta kalma ve zor bir oyun istiyorsan Escabe From Tarkov denilen üzere, Daha çok ölüp bölüm tekrarı gibi normal oyunla istiyorsanda. Squad, DayZ, War Thunder var ama onda sadece araç uçak gemi olması lazım. Sonrasında War Game: Red Dragon var oda aynı şekilde. Bunun gibi daha bir çok oyun vardır eminim. Bedava istiyorsan Evet War Thunder bedava ve grafikleri falan gayet iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı