Arma 3 kitlesi iyi mi?

batinege

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf 3 Gaming 1660Super
Amd Ryzen 5 2600x
GSKILL FlareX 16GB
Crucial E100 1TB SSD
Arma 3 kitlesi nasıl, iyi mi? Başka askeri oyunlarda aldım ama Arma 3 kitlesini merak ediyorum.

Neredeyse 8 bin saat oynamış birisi olarak "Türk" kitlesi bitti. Yabancı sunucularda hala kaliteli ve en iyi kitleye sahip. Türkiye'de oyuncusu bittiği için kitlesi de yok. Artık oyunu benim gibi oyunu sevenler oynuyor. İngilizce biliyorsanız kaliteli zaman geçirirsiniz.

1721901200308.png

Arma 3 kitlesi nasıl, iyi mi? Başka askeri oyunlarda aldım ama Arma 3 kitlesini merak ediyorum.

Arma 3 zamanında çok süper oyundu şu an alan bir şey yapamaz sunucu var lakin Max 20 kişi çekiyor. O da ne zaman çektiği belli değil oyunda gun-RP var sıkılırsın. Oynayanların çoğu eskiden beri deli gibi oynayan insanlar yani zevk vermez. Ama Koth ya da modlarla Single oynarım dersen al Overthrow altis modu var mesela Jahrein oynuyordu izleyebilirsin videolarını. Fakat multi istiyorsan ya yabancı dilinin iyi olması gerek ya da sadece koth gibi oynayabilirsin. Bu arada Arma Reforger'a göz at. O da yavaştan canlandı diye biliyorum birkaç Türk YouTuber sayesinde. En son ben girdiğimde öğlen 4'te sunucu Full 128/128 çekiyordu. Ama şu an nasıldır bilemem ben en son 1-2 hafta önce girdim. Fakat Arma Reforger'dan zevk alırsın Ukrayna-Rusya savaşının modlu halini oynadığın serverlar var Squad gibi. TMT Arma Reforger yazınca YouTube'a videoları çıkıyor Türk sunucusunun. Ek olarak Arma 3 Editör modu senin kendi senaryonu oluşturduğun mod yani asker birliği koyuyorsun atıyorum Csto'dan askerler işte şuraya gidecek ondan sonra buradaki NATO askerlerine saldıracak arkadanda bombardıman gelecek vesaire. Bunları ayarlıyorsun senaryo oluşturuyorsun oynayabiliyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı