Arma 3 mü Dayz mi Rust mı ?

• Konuyu başlatan offline
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 12.953
Arma 3 iyidir. DayZ zombili bir oyun ama aşırı bug (hata) var. Bana kalsa DayZ almazdım. Survival bir oyun istiyorsan Rust en iyi seçeneklerden biri. Kısaca böyle yorumlanıyor zombi seviyorsan DayZ al, survival seviyorsan Rust al, Savaş seviyorsan Arma 3 al.

Karar verene kadar Unturned oyna. Ne alakaysa artık. Oyun tavsiyesi konusuna gelirsek hangisini beğenirsen onu al. Youtube'den videolar izle. Zevk meselesi çünkü bu işler. :)
10610634_830063170339470_5958119591966172446_n.jpg

Ben gtx 770 ile 60 fps onuyorum high'da alakası yok.
Kardeş oyunu oynayanların yüzde doksanı bu sıkıntıyı çekiyorsa senin 60 fps alman zor bence. Eğer alıyorsanda bu işte bir anormallik var.

60 Fps ' de oynuyorsunuz nasıl oynuyorsunuz bir video atabilirmisiniz acaba? R9 290 kullanıyorum. Bu Performansı alıyorum. Youtube' da GTX780Ti DayZ performans videolarına bakıyorum. Maksimum 55 Fps alanı görüyorum siz nasıl 60 Fps alıyorsunuz?
Bende i5 4690, gtx 780 ile anca ormanda 60 fps görüyorum ondada ani düşüşler oluyor. Oyun aşırı sıkıntılı.

Arma 3 almaya karar verdim herkese teşekkürler
Şu an için doğru karar sanırım. Gelecek 2 sene içinde DayZ anca adam olur. Yanında oyunun felaket optimizasyonuna ve buglarına beraber göğüs gerebileceğin bir arkadaşın yoksa oyun hayattan bezdiriyor :D .

DayZ'da alabilirdin. Klan veya yoldaş bulunca muhteşem zevkli oluyor.
Benim klanım var. Adı Silah kardeşleri yani [SK].
Artık inanmayın oyunu oynamayıp çok bug var diyenlere. Bir arkadaş birkaç gün önce zombiler duvardan geçiyor demiş. Ve buda oyunu oynamadığının kanıtı. O bug çoktan kalktı. Neyse, Arma 3 te çok güzel. İyi oyunlar.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı