Arma 3 mü Dayz mi Rust mı ?

Zombi oyunu seviyorsan "Unturned" oyunu var. Ve ücretsiz . Ben oyunu 2 haftadır oynuyorum, gayet memnunum.

Ne kadar şanssızım g2a da arma 3 'ün fiyatı 8 dolar artmış üzüldüm ne zaman indirim oluyor g2a da ?

Arma 3 iyidir. DayZ zombili bir oyun ama aşırı bug (hata) var. Bana kalsa DayZ almazdım. Survival bir oyun istiyorsan Rust en iyi seçeneklerden biri. Kısaca böyle yorumlanıyor zombi seviyorsan DayZ al, survival seviyorsan Rust al, Savaş seviyorsan Arma 3 al.

Ben gtx 770 ile 60 fps onuyorum high'da alakası yok.
Kardeş oyunu oynayanların yüzde doksanı bu sıkıntıyı çekiyorsa senin 60 fps alman zor bence. Eğer alıyorsanda bu işte bir anormallik var.

Bende i5 4690, gtx 780 ile anca ormanda 60 fps görüyorum ondada ani düşüşler oluyor. Oyun aşırı sıkıntılı.

Arma 3 almaya karar verdim herkese teşekkürler
Şu an için doğru karar sanırım. Gelecek 2 sene içinde DayZ anca adam olur. Yanında oyunun felaket optimizasyonuna ve buglarına beraber göğüs gerebileceğin bir arkadaşın yoksa oyun hayattan bezdiriyor .

Arma 3 güzel seçim şimdiden hayırlı olsun fakat DayZ'e bakabilirdiniz ama optimizasyon sorunları çok bence en iyi seçimi yapmışssınız.

DayZ'da alabilirdin. Klan veya yoldaş bulunca muhteşem zevkli oluyor.
Benim klanım var. Adı Silah kardeşleri yani [SK].
Artık inanmayın oyunu oynamayıp çok bug var diyenlere. Bir arkadaş birkaç gün önce zombiler duvardan geçiyor demiş. Ve buda oyunu oynamadığının kanıtı. O bug çoktan kalktı. Neyse, Arma 3 te çok güzel. İyi oyunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…