Arma 3 nasıl oynanır?

MustafaErcan

Centipat
Katılım
9 Aralık 2022
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, az önce Arma 3 aldım ve yükledim ancak ne ana menüsünü almadım ne de Online kısmını neyi nasıl yapacağımı galiba bir hile gibi bir şey varmış. Arma 3'ün tüm DLC'lerini açan bir şeyler varmış galiba hile değil diyorlar. Onu nasıl kuracağımı vs. öğretebilecek var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle hile dediğin şey muhtemelen Apex, her sunucuda Apex'e ihtiyacın yok fakat bazı sunucularda ekranına tam ekran olacak şekilde reklamlar çıkabiliyor ve saydam olarak gözükebiliyor, oyununa engel oluyor. Arma3 sunucularına oyunu başlattığında karşına çıkan launcherdan play dedikten sonra oyun içerisinde en üstte bulunan multiplayer sekmesinden server browser diyebilir, internet sekmesinden sunucuları keşfedebilir ya da Arma3 servers in Turkey buradan sunucuların ip adreslerini bularak direct connect kısmına IP'yi yazarak bağlanabilirsin.
 
Öncelikle hile dediğin şey muhtemelen Apex, her sunucuda Apex'e ihtiyacın yok fakat bazı sunucularda ekranına tam ekran olacak şekilde reklamlar çıkabiliyor ve saydam olarak gözükebiliyor, oyununa engel oluyor. Arma 3 sunucularına oyunu başlattığında karşına çıkan Launcher'dan play dedikten sonra oyun içerisinde en üstte bulunan multiplayer sekmesinden server browser diyebilir, internet sekmesinden sunucuları keşfedebilir ya da Arma3 servers in Turkey buradan sunucuların IP adreslerini bularak Direct connect kısmına IP'yi yazarak bağlanabilirsin.

Yani şu an iade etmeyi düşünüyorum ben normalde FiveM'ciyim bunu da hazır indirimde iken deneyeyim dedim pişman oldum gibi hiçbir şey yapamıyorum ana menüsünde resmen dondum kaldım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı