Arma 3 ne zaman indirime girer?

Eğer indirime girmezse Squad alacağım. Sizce Arma mı Squad mı?
İkisi de bir birinden güzel ama zor oyunlardır. İmkan varsa ikisini de alıp deneyimle ama ikisi de 1050Ti ile sıkıntı çıkartabilir. CS, Valorant, BF, CoD serisine benzemez. MilSim olarak geçer, taktik kasarak ve diğer oyuncularla iletişim kurarak ilerlersiniz. Çata küte adam vurayım olayı yoktur.

Online kısmında 30 FPS üzeri göremedim ben. Orada bir sıkıntı varmış forumlarda falan hep öyle diyor ama ben çözemedim. Hikaye modu kısmında 1050 TI sıkıntısız oynatır ama.
Ayrıca Arma 3 için konuşuyorum, Cod yada Battlefield gibi silahı alıp kahramanlık yapmayı düşünmeyin. Oyun taktik üzerine tamamen. Zor bir oyun. Biraz koşunca nişan almak bile zorlaşıyor, gerçeklik fazla oyunda. Ben beğenerek oynadım şimdiye kadar hep, güzel bir simulasyon oyunu olmuş.

İkisi de bir birinden güzel ama zor oyunlardır. İmkan varsa ikisini de alıp deneyimle ama ikisi de 1050 Ti ile sıkıntı çıkartabilir. CS, Valorant, BF, CoD serisine benzemez. Milsim olarak geçer, taktik kasarak ve diğer oyuncularla iletişim kurarak ilerlersiniz. Çata küte adam vurayım olayı yoktur.

Aynen kesinlikle katiliyorum. Bildigin gercek dunyadaki gibi askeriye sistemi gibi takilmistik neyin nereden nasıl gelecegi. Kol duzeni yapip en son dagilmistik komutanimiz oluyordu o yon tayin edip nasıl sizma yapilir planliyordu. Yanlış hatirlamiyor isem 1 gun onceden toplanti plan proje yapmistik. Bildigin Türk yabanci savasi uygulamistik tabii yenip sonunda mehteri cakmistik :)

Aynen kesinlikle katiliyorum. Bildigin gercek dunyadaki gibi askeriye sistemi gibi takilmistik neyin nereden nasıl gelecegi. Kol duzeni yapip en son dagilmistik komutanimiz oluyordu o yon tayin edip nasıl sizma yapilir planliyordu. Yanlış hatirlamiyor isem 1 gun onceden toplanti plan proje yapmistik. Bildigin Türk yabanci savasi uygulamistik tabii yenip sonunda mehteri cakmistik :)

İşte bu yüzden oynamak istiyorum. Tam benim kafa. Gerçekçi savaş. Bayılıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı