Gibraltar Decapat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 891 Çözümler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2020 #1 Arma 3'de serverda sabah yapma hilesi nedir? Nereye yazılır? Ne yazılır?
Kaitve Hectopat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 50 15 Kasım 2020 #2 Zeus olman lazım ya da harita editöründen ayarlaman lazım diğer türlü plugin gerekir eğer server açıp oynuyorsan. Artı 0 Eksi
Zeus olman lazım ya da harita editöründen ayarlaman lazım diğer türlü plugin gerekir eğer server açıp oynuyorsan.
KS KS Gibraltar Decapat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 891 Çözümler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #3 Kaitve dedi: Zeus olman lazım ya da harita editöründen ayarlaman lazım diğer türlü plugin gerekir eğer server açıp oynuyorsan. Genişletmek için tıkla... Ben overthrow modunda kendim server kurup oynuyorum.İzlediğim bir yayıncı o modda para hilesi yapıor.Onun nasıl yapıldığı hakkında bir bilginiz var mı? Artı 0 Eksi
Kaitve dedi: Zeus olman lazım ya da harita editöründen ayarlaman lazım diğer türlü plugin gerekir eğer server açıp oynuyorsan. Genişletmek için tıkla... Ben overthrow modunda kendim server kurup oynuyorum.İzlediğim bir yayıncı o modda para hilesi yapıor.Onun nasıl yapıldığı hakkında bir bilginiz var mı?