Arma 3 vs Pubg

İyide ikisinde faklı kulvarda pubg cod warzone mi desen anlarım veya pubg bf 5 battelroyal modunu kiyaslamanı ve ya pubg ile fortnite battelroyal kiyaslamanı anlarimda arma 3 ile pubg saçma olmuş arma 3 ile squad oyununu kıyaslamalisin ikisinde aynı kulvarda bu ikisinden squadı öneririm pubg ile call of duty warzone mi dersen ben warzoneyi tercih ederim gorsellik olarak pubg bf5 battleroyalmı dersen görsellik olarak bf5 ama oyun içi silahlar dersen pubg derim zira bf5 in silah modellemeleri 2. Dünya savaşı silahların modellemeleri var zavkler ve renkler tartışılır . Ben sevmiyorum eski tip silahları pubgi mi fornitemi dersen gene pubg derin bunun birkaç sebebi var 1.sebeb biri daha gercekci diğeri anime tarzı bir oyun gibi 2. Sebep pubg de hem 1. Şahıs gözünden hemde 2. Şahıs gözünden yani karakterin yan tarafından bakabiliyorsun fornite de sadece 2. Şahıs gözünden bakıyorsun 3. Ve son neden fortnite pubg ye göre daha tefaruatli nasıl dersenel elemanin elinde kazma var bu kazma ile ağaç demir beton kırıp topluyorsun kendine bir sığınak yapıp hayatta kalmaya çalışıyorsun. Başkalarını oldurerek

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı