Armor RX580, Sapphire RX480 ile takaslanır mı?

Shanz

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. MSI Armor RX580 model ekran kartım var ve bu sıcaklık işinden çok bunalmaya başladım. RX480 ile takas mantıklı mı? Çok fazla bakındım ama takas düşünen biri bulamadım. Maalesef satılmıyor da, en son çare her şeyi satıp gidip Xbox One alacağım. Dediğim gibi çok baydı şu ısınma işi.

Takas çok saçma olur hocam yapmayın.

Hocam ben GTX 1650 ile takas arıyordum herkes satma niyetinde satıp Xbox One almak bana göre mantıklı değil Xbox One kullanıcısıydım bir yerden sonra ne oynasam diye kafam karışıyordu oyun bulamıyordum tabii FIFA bağımlısı değil iseniz konsol geçeceğim illaki derseniz PS4'ya da Xbox Series S alın derim 2.elden ucuza bulabilirsiniz PS4'ü.

Ama ısınma olayından da gına geldi gerçekten
Hocam takas yapmak mantıksız olur ama performans farkı çok bir şey yok yüksek oyunlar oynamıyorsanız bi ihtimal.

Şu an normal kullanım 33 derece Witcher 3 giriyorum 60,70 derece The Forest de çok saçma bir şekilde 75,80 dereceler de.
Tamam bu sıcaklıklar normal. Fan hızınız nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…