Armor RX580, Sapphire RX480 ile takaslanır mı?

• Konuyu başlatan Shanz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 41
  • Görüntüleme 1.372
çok bilgi sahibi değilim ve bir soru soruyorum param olmadığı için riske atmayıp önce burada görüşlerinizi öğrenmek istedim alaycı konuşma tarzının sebebi nedir?

Değerler normal boşu boşuna sıkma canını. Hatta o sıcaklıklarlaran çok daha yüksek sıcaklıklarla oyun oynayan arkadaşlarım var yıllardır.

Bilemiyorum yanacak korkusuyla oyun oynayamıyorum Forest de çok çıkıyor ve korkmuyor değilim yanarsa yenileyecek bütçem yok maalesef

Dostum Forest de 80,85 dereceleri gördüm o sıcak hava kokusu burnuna gelince malın değerli geliyor maalesef

Kartın RX580. Giriş seviyesi bir kart. Ya Custom sıvı soğutma falan alacaksın, ya da 30 tane vantilatör takacaksın kasana. Veyahut giriş seviyesi bir kart almayacaksın. 480'e geçsen de değişen bir şey olmayacak emin ol. 80 derece gayet normal, en güçlü kartların bile gezindiği bir değer. Madem malına o kadar düşkünsün o zaman pahalısını alacaksın. Her şey parasına göre.

Ben olsam PC'den Xbox One'a asla geçmezdim, sonuçta PC demek özgürlük demek. Bütçenizi ayarlayıp daha az ısınan GTX 1660 gibi kartlara geçseniz bile zorlayan oyunlarda o kartlarda 70 dereceleri rahat görüyor. Tabii ASUS ROG gibi çok iyi soğutması olan 3 fanlı modelleri var ama onlarda çok pahalı.

Bende 1660 Super var Witcher 3 Next gen Update'li oynuyorum kart 73 derecelere çıkıyor fan sesi de çok oluyor. Bende sıcaklıktan olmasa da fan sesinden şikayetçiyim ama durum böyle maalesef.

Kartın RX580. Giriş seviyesi bir kart. Ya Custom sıvı soğutma falan alacaksın, ya da 30 tane vantilatör takacaksın kasana. Veyahut giriş seviyesi bir kart almayacaksın. 480'e geçsen de değişen bir şey olmayacak emin ol. 80 derece gayet normal, en güçlü kartların bile gezindiği bir değer. Madem malına o kadar düşkünsün o zaman pahalısını alacaksın. Her şey parasına göre.
cevabınız için teşekkür ederim param olsa en iyisini almaktan çekinmezdim muhtemelen

Değerler normal boşu boşuna sıkma canını. Hatta o sıcaklıklarlaran çok daha yüksek sıcaklıklarla oyun oynayan arkadaşlarım var yıllardır.
teşekkürler

Ben olsam PC'den Xbox One'a asla geçmezdim, sonuçta PC demek özgürlük demek. Bütçenizi ayarlayıp daha az ısınan GTX 1660 gibi kartlara geçseniz bile zorlayan oyunlarda o kartlarda 70 dereceleri rahat görüyor. Tabii ASUS ROG gibi çok iyi soğutması olan 3 fanlı modelleri var ama onlarda çok pahalı.

Teşekkürler, şimdilik kullanacağım seneye staja başlayacağım o zaman yükseltmeyi düşünüyorum.

Sapphire RX 6600 Pulse kullanıyorum RDR2 gibi oyunlarda %100 kullanımda fan hızı %50'lerde gezerken 60-65 derece oluyor çok yüksek bir sıcaklık değil sizinkide

Sapphire RX 6600 Pulse kullanıyorum RDR2 gibi oyunlarda %100 kullanımda fan hızı %50'lerde gezerken 60-65 derece oluyor çok yüksek bir sıcaklık değil sizinkide
fanları fulleyince çok ses çıkıyor max70 de kullanıyorum ama yeni kasayı açınca durum ne olucak bakıcaz

fanları fulleyince çok ses çıkıyor max70 de kullanıyorum ama yeni kasayı açınca durum ne olucak bakıcaz
Kullandığınız kasa nedir ve egzoz fanı havayı boşluğa vuruyor değil mi duvar gibi bir yere vurmuyor ve içeri hava aldığı tarafın önü açık mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı