Armor RX580, Sapphire RX480 ile takaslanır mı?

Şu an normal kullanım 33 derece Witcher 3 giriyorum 60,70 derece The Forest de çok saçma bir şekilde 75,80 dereceler de.

Konuyu okuduğumda gerçekten ısınma problemi var sanmıştım. Ama sorun kartta değilmiş.

Bunlar normal hatta güzel dereceler
bilemiyorum yanıcak korkusuyla oyun oynayamıyorum forest de çok çıkıyor ve korkmuyor değilim yanarsa yenileyecek bütçem yok maalesef

Konuyu okuduğumda gerçekten ısınma problemi var sanmıştım. Ama sorun kartta değilmiş.
dostum forest de 80,85 dereceleri gördüm o sıcak hava kokusu burnuna gelince malın değerli geliyor maalesef

Tahmin etmiştim, senin yüksek gördüğün sıcaklıklar buralarda yüksek sayılmıyor. Yük altında 75-80 derece kasan da biraz kötüyse o kart için normal. Takaslamak için hiçbir sebebin yok, devam et.
kasa kötü ve hava sirkülasyonu güzel bir kasaya geçince daha da düşer mi bilmiyorum bu konu hakkında burada biraz bakınmıştım ama tam olarak bilgi alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…