Sence şu yeni gelecek İtalyan araçları nasılEvet, matchmaker pek iyi çalışmıyor.
Sence şu yeni gelecek İtalyan araçları nasılEvet, matchmaker pek iyi çalışmıyor.
Evet konu çok dağıldıKonuyu iyice dağıttık ama son kez yazayım.
Modern araçlar ile ben hiç oynamıyorum bu yüzden nasıldır, çok mu OP, inan bilmiyorum.
Oyunda modern tankları açmak zor mu? (WT)Evet konu çok dağıldısadece WT Oynadığını öğrenince sorayım dedim, bence şu an baya OP lakin bende modern araçlar ile oynamıyorum topu topu 20 kere falan girmişimdir o da artık yavaşlıktan sıkılınca biraz modern araçlara geçiyordum
![]()
Eğer premium hesap almadan oynamaya kalkarsan, gerçekten çok zor. Ben ikinci hesabımda 1024 saate T-64A ve T-62M-1'e kadar yeni geldim.Oyunda modern tankları açmak zor mu? (WT)
Cidden yavaşmış, belli bir yere kadar kolay açılma durumu var mı wows gibi?Eğer premium hesap almadan oynamaya kalkarsan, gerçekten çok zor. Ben ikinci hesabımda 1024 saate T-64A ve T-62BM1'e kadar yeni geldim.
Artırıcılar ile oynarsan belki. Normal olarak "Rütbe 3" başlığı altına kadar açabilirsin. Yani IS-1 serisi falan. IS-1, T-34-85 falan derken ilerlersin.Cidden yavaşmış, belli bir yere kadar kolay açılma durumu var mı wows gibi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.