wlkyz Centipat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Aralık 2023 #1 Bilgisayarda 2 3 gündür bu hata veriyor. Daha önce olmuyordu nasıl düzelteceğim bunu, bilgisayar çöküyor? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2023
Bilgisayarda 2 3 gündür bu hata veriyor. Daha önce olmuyordu nasıl düzelteceğim bunu, bilgisayar çöküyor?
alittleanarchy Kilopat Katılım 29 Ağustos 2017 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #2 Bilgisayarda yavaş çalışma ve çökme durumları da yaşıyor musun? Bende problemler yaşamaya başladım da. Çökme problemleri ve düzgün çalışmıyor laptop. Artı 0 Eksi
Bilgisayarda yavaş çalışma ve çökme durumları da yaşıyor musun? Bende problemler yaşamaya başladım da. Çökme problemleri ve düzgün çalışmıyor laptop.
KS KS wlkyz Centipat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Aralık 2023 #3 alittleanarchy dedi: Bilgisayarda yavaş çalışma ve çökme durumları da yaşıyor musun? Bende problemler yaşamaya başladım da. Çökme problemleri ve düzgün çalışmıyor laptop. Genişletmek için tıkla... Bu hata gelene kadar laptopda bir şey yok da bu hata gelince çöküyor donuyor . Kapatıp açmadan da gitmiyor ekrandan hiçbir yere basılmıyor .Kapa aç yapınca pc ufak bi süre donuo.. Nasıl çözüceğimi de bilmiyorum. Artı 0 Eksi
alittleanarchy dedi: Bilgisayarda yavaş çalışma ve çökme durumları da yaşıyor musun? Bende problemler yaşamaya başladım da. Çökme problemleri ve düzgün çalışmıyor laptop. Genişletmek için tıkla... Bu hata gelene kadar laptopda bir şey yok da bu hata gelince çöküyor donuyor . Kapatıp açmadan da gitmiyor ekrandan hiçbir yere basılmıyor .Kapa aç yapınca pc ufak bi süre donuo.. Nasıl çözüceğimi de bilmiyorum.