Çözüldü Armoury Crate Aura Sync duvar kağıdı düzgün çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

raidExodus

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli, Derince
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: ASUS TUF Gaming RTX 3060 OC Edition
CPU: Intel Core i5-12400F
RAM: Kingston Fury Beast RGB 2x8 GB CL16 3200MHz
Anakart: MSI H610M Bomber
PSU: ASUS TUF Gaming 650B 650W
Depolama: 500 GB XPG Spectrix S20G, 2 TB Seagate SKYHAWK Surveillance 5900 RPM
Kasa: ASUS TUF Gaming GT301

Göz göre göre kazıklanarak 27 bin civarı ödedim. Siz siz olun bu dönemde sistem toplamayın.
Selam hepinize, bugün Aura Duvar Kağıdı diye bir şey gördüm Armoury Crate'de ama nedense düzgün çalışmıyor. İndiriyorum, uygula yapıyorum, modu gökkuşağı olmasına rağmen görüntü statik. Modu değiştiriyorum ama bir türlü değişimiyor. Dosyalarından Aura Wallpaper Service.exe'yi yönetici olarak çalıştırıyorum, arkaplan değişiyor ama statik olarak kalıyor. Aura Duvar Kağıdı sıkıntılı mı yoksa bir çözümü var mı? Ona göre değiştireceğim duvar kağıdımı. Daha az önce silip Windows 11 olanı indirdim düzelir diye, ama nafile.

Gerekiyorsa sistem:
Windows 11 OS
RTX 3060 (TUF Gaming)
i5-12400F
2x8 GB 3200 MHz CL16 RAM

Tamamdır çözümü buldum:

Windows 11 ile yeniden indirdim, o kadar çok yeniden başlatmadan sonra az önce bir sorundan dolayı sürücüleri yeniden kurmuştum ekran kartım için, ve sonra yeniden başlatınca düzeldi. Anlamadığım şey o kadar yeniden başlatmıştım düzelmedi, sürücüleri yeniden kurup yeniden başlatınca neden düzeldi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…