Çözüldü Armoury Crate ayarları nasıl sıfırlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ooredoo

Decipat
Arkadaşlar yanlış bir şey yaptım, Fan rgblerini kapatmayı ararken Xpert ayarları ile biraz oynadım. Şu anda kasadaki fanlar biraz hava alıyor, sonra bırakıyor, sonra tekrar alıyor. Nasıl sıfırlayabilirim?
B660 Plus anakart.

Çözüm
Benim dediğim ayar kasis fanda var. Kasis fanda durma seçeneği varsa üzerindeki tiki kaldır.

Cpu fan için durmasını istemiyorsan yukardan turboyu seç ya da minimum %20'de çalışan kısmı %30'a yükselt.
Fan expertte fanı seçtiğin zaman otomatik fan durdur diye bir seçenek var. Duran fan hangisiyse ondaki fanı durdur seçeneğini kaldır. Sistem serinken fan duruyor o seçili olunca.
Hocam tüm ayarlar bunlar
IMG_20221210_005139.jpg

Benim dediğim ayar kasis fanda var. Kasis fanda durma seçeneği varsa üzerindeki tiki kaldır.

Cpu fan için durmasını istemiyorsan yukardan turboyu seç ya da minimum %20'de çalışan kısmı %30'a yükselt.

Çözüm

CPU fan için durmasını istemiyorsan yukarıdan Turbo'yu seç ya da minimum %20'de çalışan kısmı %30'a yükselt.

Hocam dediklerinizi harifyen yaptım artık durmuyor çok teşekkürler ama orijinalinden daha fazla ses çıkarıyor nasıl düzeltebilirim çok teşekkürler.

Ama yinede teşekkür ederim hocam sorunum çözüldü sadece şu ses olayını çözebilsem bitecek herşey

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı