Armoury Crate programından güç tasarrufu özelliği nasıl kapatılır?

derwek

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ASUS Gaming laptop kullanıcısıyım. Armoury Crate programını detaylı bilmeyen biriyim. Bu program da "GPU istatislikleri" bölümündeki güç tasarrufu nasıl kapatılır öğrenmek istiyorum.
Ek olarak oyun oynadığım da bu kısım olağanüstü güç tasarrufu oluyor. Durum böyle olunca sıcaklık, kullanım vs. tarzı şeyleri de görmüyorum.
Bu tasarruf olayını nasıl kapatabilirim?

Hocam bende de TUF serisi laptop var da oyun oynayınca ekstra tasaruf moduna alması garipmiş Armoury Crate bakıp döneceğim sana. Bunları şarja takılı mı yapıyorsun bir de yazar mısın?

Hocam bende de TUF serisi laptop var da oyun oynayınca ekstra tasaruf moduna alması garipmiş Armoury Crate bakıp döneceğim sana. Bunları şarja takılı mı yapıyorsun bir de yazar mısın?

Laptop prizde takılı iken hocam. Neredeyse hep prizde kullanıyorum.

Tamam armory crade e bakıp dönüyorum hemen.

Hocam şimdi normalde olması gereken senin istediğin gibi güç tasarrufu performans ve Ultimate arası geçiş yapabiliyor olman ve mesela ben bilgisayar şarja takılı iken performans modunda biraktıysam bilgisayarı şarja tekrar taktımda GPU'nun otomatik olarak performansta başlaması gerek sorununu tam anlayamadım yazdıklarına göre sorununu düzenleyip bir daha sorarsan sevinirim.

Son düzenleme:

Hocam durum şöyle önceden oyun oynarken aktif olarak kullanım, sıcaklık, hangi modu kullandığını falan görürdüm. Şimdi ise herhangi bir ayar çekemiyorum. Oyun oynarken giriyorum Armoury Crate'e olağanüstü güç performansı yazıyor ve değiştiremiyorum, kapatamıyorum.

Güncellemelerden kaynaklı olduğunu düşünüp tüm sürücüleri güncelledim. (refreshrateservice 2.1.1 hariç) lakin ondan da sonuç alamadım.
Bu tasarruf modu açık olmamalı bence.
Durum böyle hocam.

Ek olarak laptop prize takılı değilken performans modunda, prize takılı iken Turbo modunda çalışıyor. Nasıl bıraktıysam öyle yani bunda sorun yok.

Asıl problemim şu tasarruf olayını kapatmak.

Sen.

Hocam ekran resmi atar mısın Armoury Crate'in.

Hocam 1. olarak başka bir başlıkta bilgisayar açıkken maouse klavye vesaire bilgisayara takılı bütün cihazları çıkarıp yeniden başlatmış ve çözüldüğünü söylüyor bu olmazsa 2. olarak da Armoury Crate'inde elle ayarlama modunun olmadığını görüyorum Armoury Crate'i güncelleyip bakalım.

Refreshrateservice 2.1.1
Yapılmayan tek bu güncelleme var. Bunu da yapamamın sebebi Wi-Fi ağındaki güvenlik duvarından dolayı imiş. Programın dosyasını beyaz listeye atıp güncelleyin diyor hocam.
Bu beyaz listeyi ilk kez duyuyorum. Nasıl atarım buraya?
Aksi takdirde yapamıyorum. Birçok kez denedim hocam.

Ek olarak dediğiniz gibi elle ayarlayamıyorum.

Hocam benim sürüm farklı vallahi bende ekstra Ultimate ve elle ayar modu var oradan ayarlayabiliyorum ASUS'un resmi sitesinden bakınıyorum şimdi linkini atayım sende bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…