Armoury Crate programından güç tasarrufu özelliği nasıl kapatılır?

derwek

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ASUS Gaming laptop kullanıcısıyım. Armoury Crate programını detaylı bilmeyen biriyim. Bu program da "GPU istatislikleri" bölümündeki güç tasarrufu nasıl kapatılır öğrenmek istiyorum.
Ek olarak oyun oynadığım da bu kısım olağanüstü güç tasarrufu oluyor. Durum böyle olunca sıcaklık, kullanım vs. tarzı şeyleri de görmüyorum.
Bu tasarruf olayını nasıl kapatabilirim?

Hocam GPU kullanımı gayet iyi hikayeli oyun sanırım bir sıkıntı yoktur GPU da.

GPU dücü.

GPU kullanımı gayet iyi GPU gücünü niye göstermiyor bir fikrim yok ama.

Değerleri attığımda Rainbow Six Siege oynuyordum. Armoury Crate'den sürekli kontrol ediyorum, sistem otomatik yapıyor tasarruf açma/kapama. bunu gözlemledim. Bende bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, dışarıdan birinin fikrini ve görüşlerini almak faydalı oldu. İlgi ve alakanız için teşekkür ederim hocam.

Bundan sonra yapılması gereken bir şey yoktur herhalde değil mi, her şey yolunda olduğu için?

Değerleri attığımda Rainbow Six: Siege oynuyordum. Armoury Crate'den sürekli kontrol ediyorum, sistem otomatik yapıyor tasarruf açma/kapama. bunu gözlemledim. Bende bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, dışarıdan birinin fikrini ve görüşlerini almak faydalı oldu. İlgi ve alakanız için teşekkür ederim hocam.

Bundan sonra yapılması gereken bir şey yoktur herhalde değil mi, her şey yolunda olduğu için?

Ekstra olarak sadece GPU gücünü görseydik iyi olurdu ama FPS'in ve GPU kullanımına bakakcak olursak bir problem yoktur. Ekstra bir sorunun olursa bu başlığa sorununu yazabilirsin hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı