Çözüldü Armoury Crate servis hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Necmi Kırboz

Hectopat
Laptopumu formatladıktan sonra Armoury Crate yüklemeye çalıştım, bu sorun çıkıyor. Sorunu çözebilecek var mı?

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam teşekkürler, geç gördüm kusura bakmayın😅.
Laptopumu formatladıktan sonra Armoury Crate yüklemeye çalıştım, bu sorun çıkıyor. Sorunu çözebilecek var mı?

Eki Görüntüle 1072811
Hocam şu konudaki Çözüldü: ASUS TUF F15'e Armoury Crate yüklenmiyor çözümü dener misin? Eğer başarılı olur ise hem buraya hem de o konuya yazarsan sevinirim. Çözüm şu anda deneme aşamasında eğer işe yararsa resmi çözüm ilan edeceğim. Bu yüzden geri dönüşler çok önemli 👍 ... İyi forumlar, saygılar.

Eki Görüntüle 1072811
Hocam şu konudaki Çözüldü: ASUS TUF F15'e Armoury Crate yüklenmiyor çözümü dener misin? Eğer başarılı olur ise hem buraya hem de o konuya yazarsan sevinirim. Çözüm şu anda deneme aşamasında eğer işe yararsa resmi çözüm ilan edeceğim. Bu yüzden geri dönüşler çok önemli 👍 ... İyi forumlar, saygılar.

Çözüm

Hocam şu konudaki Çözüldü: ASUS TUF F15'e Armoury Crate yüklenmiyor çözümü dener misin? Eğer başarılı olur ise hem buraya hem de o konuya yazarsan sevinirim. Çözüm şu anda deneme aşamasında eğer işe yararsa resmi çözüm ilan edeceğim. Bu yüzden geri dönüşler çok önemli 👍... İyi forumlar, saygılar.

Yarın deneyip dönüş yapacağım teşekkürler şimdiden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı