Armoury Crate ses kısmı aktif değil

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam arkadaşlar, format attıktan sonra bu kısımı bir türlü aktif edemedim önceden aktifti. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Armoury Createyi silip yeniden yükledim ama düzelmedi.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-06-02 101940.jpg
    Ekran görüntüsü 2023-06-02 101940.jpg
    136,2 KB · Görüntüleme: 58
Selam arkadaşlar, format attıktan sonra bu kısımı bir türlü aktif edemedim önceden aktifti. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Armoury Createyi silip yeniden yükledim ama düzelmedi.
Bu tuşu aktifleştirin.

1685729801162.png

Bilemiyorum hocam, belki gözünüzden kaçmıştır diye attım ama. Benim hatam, kusura bakmayın.
Yok hocam ne kusuru format attıktan sonra bir kaç şey denedim ama çözüm bulamadım. Bir ayarımı var açmam gereken diye konu açmak istedim bakalım belki bilen çıkar.

Üye girişi yapmak şart olabilir mi? Ayrıca soketleri çıkarıp takmayı denemişsinizdir diye düşünüyorum :)
Asus tuf var hocam bende yazılımsal gibi duruyor çünkü yanındaki kısmı aktif edebiliyorum sadece burası aktif olmuyor.

Dosya Ekleri

• 1685730908081.png
    1685730908081.png
    907,3 KB · Görüntüleme: 28
Yok hocam ne kusuru format attıktan sonra bir kaç şey denedim ama çözüm bulamadım. Bir ayarımı var açmam gereken diye konu açmak istedim bakalım belki bilen çıkar.
Peki tepki veriyor mu? Yani yükleniyor ikonu falan geliyor mu yoksa tamimiyle tepkisiz mi?

1685730888233.png

Yukarıdaki fotoda kapatıp açma kısmına tıklanmıyor hocam
Yardımcı olmak isterdim ama bilemiyorum. Benim aklıma direk sağdaki seçenek açık olduğu için soldaki açılamıyor gibi geldi ama emin değilim. Eski bir sürümü yükleyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı