Armoury Crate tüm sekmeler çıkmıyor

yalcingney

Decapat
Yer
Antalya
Asus G531GU model dizüstü bilgisayarıma Armoury Crate yazılımını windows store aracılığıyla edindim, onunla birlikte ek olarak indirmek gereken bazı yazılımlar var: ARMOURY CRATE UWP ve ROG Live Service Pack.

Ben bu yazılımlardan sadece ikinciyi edinebildim çünkü ürünümün sayfasında diğer yazılım mevcut değil. Sanırsam bu programlar eksik olduğu için Armoury Crate yazılımında sistem ayarlamaları için gerekli sekmeler çıkmıyor (klavye ışıkları, fan hızları, bilgisayar kullanım modları)
Bu konuda bilgili birisi yardımcı olabilirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus G531GU model dizüstü bilgisayarıma Armoury Crate yazılımını windows store aracılığıyla edindim, onunla birlikte ek olarak indirmek gereken bazı yazılımlar var: ARMOURY CRATE UWP ve ROG Live Service Pack.

Ben bu yazılımlardan sadece ikinciyi edinebildim çünkü ürünümün sayfasında diğer yazılım mevcut değil. Sanırsam bu programlar eksik olduğu için Armoury Crate yazılımında sistem ayarlamaları için gerekli sekmeler çıkmıyor (klavye ışıkları, fan hızları, bilgisayar kullanım modları)
Bu konuda bilgili birisi yardımcı olabilirse sevinirim.
Halletinmi kardeşim banada yardım edermisin
Acil

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı