Selam. Aynı sorun şu an bende de var. İlk önce sorunu bulmak için çok uğraştım sonra sadece Armoury Crate programını açtıktan sonra %19 kullanım oluyor işlemciyi boşta 52 dereceye falan çıkıyor. Dedim virüs bulaştı kesin format attım ama fayda etmedi. Sistemimde sorun oldugunu düşünüyordum çünkü işlemciyide yeni almıştım, bira korkmadım değil
Görev Yöneticisi'nden sessions.exe dosyasını sonlardıgımda her şey düzene giriyor. Büyük ihtimalle Armoury Crate yeni güncelleme getirdiğinde bu sorun ortadan kalkar.
Selam. Üç gün önce sıvı soğutma fanlarının bir anda 1000 RPM'den 1700 RPM'lere çıktıgını fark ettim. i9-11900K işlemci almıştım bir hafta önce dedim herhalde işlemcide sıkıntı var şüphelendim. Şans eseri Görev Yöneticisi'ni açtıgımda Armoury Crate UserSessionsHelper.exe dosyasının işlemciyi %18 de kullandıgı için boşta bile işlemcim 57 60 derecelere gidip geliyor ve sıvı soğutma fanım kafayı yiyor. Ben çözümü şu şekilde buldum en azından BIOS ayarlarından Turbo Boost özelliğini kapattım, Armoury Crate uygulamasına güncelleme gelene kadar bu şekilde kullanacagım. Umarım en yakın zamanda çözülür.