Armoury Crate yüklenmeli mi?

Ben şahsen kullanmıyorum, eksikliğini de hissetmedim. Fan ayarlarımı biostan yaptım.
 
İçindeki fan ayarıyla vs oynamayacağım. Çok bilgim yok zaten sadece oyun oynayacağım. Arkada çalışır mı? Yüklememe gerek var mı?

Ben RAM'lerin RGB'lerini ayarlıyorum bir zararını görmedim.
 
Bende ASUS anakart var ama kurduğumda nedense hiçbir ayarı çıkmadı, bende ne gerek var deyip sildim. Hiç ihtiyacımda olmadı böyle programlara. BIOS'ta yeterince ayarı var zaten oradan girip her şeyimi ayarlıyorum.
 
ASUS ROG STRIX Fusion 300 varken kullanıyordum 1.5 sene önce sorunluydu ASUS anakarta aldim bu sene kurdum gene sorunluydu. Tavsiye etmiyorum açıkçası.
 
Ne gibi sorun hocam?

Laptop kullanıyordum o zamanlar donma kasma gibi sorunlar çıkarmıştı. Şu anda da programa girdiğimde beni atıyordu onun yüzünden mi bilmiyorum 1 defada mavi ekran yedim sonra sildim komple.
 
Z590 ROG anakartimda aktif olarak kullanıyorum. Bir zararini gormedim. Format attigimda butun driverlari oradan kuruyorum. Fan ayarlari yapabiliyorum. RGB'leri senkronize edebiliyorum.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı